Inspiration
Madeira – den grønne ø

Madeira – den grønne ø

2016-11-14

Bo på topmoderne hoteller, bad i opvarmede pools og spejd efter nye tendenser på øen, der eksploderer i farve.

Efter stor efterspørgsel har vi nu udvidet vores sortiment, så vi flyver direkte fra Billund til det skønne Madeira. Så nu er vandreture, vinsmagning og natur tættere på.

Funchal
Funchal er hovedbyen på Madeira og her er meget at se på. Tag en kaffe på en af de mange små cafeer på hovedgaden eller besøg et af de mange markeder, der bl.a. byder på krydderier og farverigt tøj. Byen har mange smukke bygninger og restauranterne ligger side om side og tilbyder alt fra sushi til øen signaturret espetada, grillspyd med hvidløgskrydret oksefilet. Et must i Funchal er turen med svævebane hen over Funchal op i bjergene. Efter turen tager du kurveslæde ned ad bakkerne igen.

Levadaer på Madeira
Madeira er en utrolig frodig og grøn ø, hvor du kan opleve meget forskellig fauna. Det mest kendte måde at opleve naturen er gåturene langs levadaen. Levadaen er små stier der bugter sig gennem landskabet og følger de små kanaler, der fører regnvandet fra bjergene til vinmarker og terrasser. Der findes forskellige sværhedsgrader af levadaerne, alt fra en 2 timers let vandretur til en heldagstur, hvor man nærmest ender i klatring.

Madeira vin
På Madeira skal man selvfølgelig testsmage den lokale Madeira-vin. Der findes rigtig mange steder, hvor du kan smage vinen og forskellen på de fire forskellige druer, vinen laves af.

Hval-sightseeing
Der findes masser af hvaler og delfiner ud for Madeiras kyst. Varmt vand og lidt strøm giver gode muligheder for at se de helt store kaskelothvaler, der dykker op til overfladen og holder en pause. Du vil dog med garanti se delfiner. De er overalt og de er legesyge. Tit svømmer de langs båden og hepper man højt springer de endnu højere.

Læs mere om Madeira »

Kurveslæde i Funchal

Tag en kurveslæde ned ad bjerget igen i Funchal.

Levadavandring Madeira

Du møder bjergtagende udsigter på levadavandringer på Madeira.

Madeira Vin

Smag på den lokale Madeira Vin.

Hval-sightseeing på Madeira

Tag på hval-sigthseeing på Madeira.