Inspiration
Kvalitetstid for to Fuerteventura

Kvalitetstid for to Fuerteventura

2016-11-09

Søger du luksus, afslapning og kvalitetstid kun for voksne, skal du besøge vores TUI Sensimar Royal Palm - et luksuriøst hotel for voksne i skønne omgivelser.

TUI Sensimar Royal Palm der med sin specielle stil næsten ligner en lille landsby, indbyder til afslapning og kvalitetstid. Du vil dog ikke mangle noget at lave på dette hotel – her er f.eks. både massage, tennis og lækker mad om aftenen. Værelserne er lækkert indrettet og hele stedet emmer generelt af luksus.

Der er virkelig fokus på både sjæl og krop i den store spa-afdeling på hotellet. Der er hele tre saunaer og et tyrkisk bad. Og pools finder du både indenfor og udenfor. De er omgivet af parasoller, hængekøjer og solsenge for to.

Gør dig selv den tjeneste og nyd en drink på hotellets terrasse om aftenen, mens du nyder det smukke lys i skumringen med lyden af bølgerne fra havet som baggrundsmusik.

Vandaktiviteter eller mountainbike
Trænger I til et afbræk fra hotellet, er der masser at udflugter. Du kan vælge at være aktiv en hel dag, med en sjov mountainbike-tur rundt i Fuerteventuras specielle ørkenagtige natur. Er du mere til vand kan du både opleve livet i havet ved snorkling og ved dykning. Eller du kan tage en dag på havet med en katamaran, hvor den står på total afslapning.

Corralejo
Snyd ikke jer selv for bådturen til øens hovedby Corralejo, der har en utrolig skøn stemning. Om dagen kan du gå med fødderne i vandkanten langs byens kystlinje og om aftenen kan du indtage en middag på en af byens hyggelige pladser eller med udsigt over vandet. Her er en utrolig stemning om aftenen.

Morro Jable
Besøg også den lille charmerende fiskerby Morro Jable, der trods sin lille størrelse byder på shopping, masser af cafeer og barer, og en hyggelig strandpromenade, hvor du kan gå direkte til Jandia.

Læs mere om Fuerteventura »

 

Hotellet TUI Sensimar Royal Palm

Hotellet ligger utrolig smukt.

Solseng for to personer på TUI Sensimar Royal Palm

Er det på denne solseng for to du skal tilbringe ferien næste gang?

Stranden ved TUI Sensimar Royal Palm

Via en lille sti kommer du fra hotellet ned på denne fantastiske strand.

kitesurfing på Fuerteventura

Der er rig mulighed for vandsport – især kitesurfing er populært.

Naturen på Fuerteventura

Den specielle ørkenagtige natur på Fuerteventura

Strandbar i Corralejo

Besøg Corralejo og tag frokosten på strandbaren, med fødderne i sandet.

strandpromenade i jandia

Strandpromenaden ved Jandia.