Klimakompenserede familiehoteller – kun hos TUI

TUI Blue for Families hedder hotellerne til familiens bedste ferie. Der finder du alt fra store pools til børneklubber, fitnesstræning, sund mad og meget andet. Men ikke nok med det. TUI er desuden det eneste selskab i rejsebranchen, der klimakompenserer sine førende hotelkoncepter for familier. Og det gælder i øvrigt også alle vores andre koncepthoteller.

Sådan virker det

Vi kompenserer for de udslip af drivhusgasser din ferie medfører, baseret på din andel af hotellets elforbrug, opvarmning og brændstofforbrug for hotellets køretøjer. Det gør vi ved at investere i blandt andet sol-, vind- og vandkraft i Indien og Vietnam. Udslip fra din indkvartering kompenseres altså af mindskede udslip i disse lande. Projekterne vi har valgt indgår i FN’s rammeaftale Clean Development Mechanism.

Flyrejsen kompenseres også

Men hvad med flyet? Også på det punkt er din ferie klimakompenseret, hvis du rejser med et af vores egne flyselskaber TUI fly eller TUI Airways. Det giver dig over totusinde klimakompenserede flyafgange at vælge mellem om året.

Alle TUI Blue for Families-hoteller. Plus 214 andre.

Og når det gælder indkvartering er det langt fra kun de 22 TUI Blue-hoteller vi kompenserer for. Det gælder i princippet alle vores egne koncepthoteller. Som for eksempel de populære Blue Star-hoteller, TUI Blue for Two for voksne uden børn, femstjernede TUI Sensatori og livsstilskonceptet Robinson samt TUI Magic Life. I alt er det 236 hoteller der indgår i TUIs unikke satsning på klimakompenserede hoteller.

Her læser du mere om at rejse klimakompenseret med TUI »

TUI Blue Nausicaa Beach

Lignende indlæg

TUI er Danmarks mest bæredygtige rejseselskab

TUI er Danmarks mest bæredygtige rejseselskab i kategorien ”Rejser” ifølge danske forbrugere. Det fremgår af årets Sustainable Brand Index. Sustainable Brand Index er Europas største uafhængige varemærkestudie med fokus på bæredygtighed. Selv i Sverige ligger TUI i toppen af listen.
Sissi F.N Sissi F.N

TUI Blue for all

TUI Blue er vores nye flagskib til dig, der ønsker at feriens indkvartering skal være en oplevelse i sig selv. Til dig der spørger kokken om opskriften, gerne låner en cykel for at udforske på egen hånd eller overtaler hele familien til at prøve yoga i solopgangen. På TUI Blue findes der tre forskellige typer af hoteller. Her fortæller vi mere om TUI Blue For All.

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Sommerens mest børnevenlige strande

Der findes mange forskellige slags strande. Nogle har sand andre sten. Nogle er lavvandede, på andre bliver vandet hurtigt dybt. Nogle har mange bølger andre få, og sådan adskiller de mange strande sig fra hinanden. Det kan være lidt af en jungle at finde ud af hvilken man skal vælge, hvis man rejser med børn. Derfor har vi samlet en liste med sommerens mest børnevenlige strande.
Laura Laura