Klimakompenserede familiehoteller – kun hos TUI

2019-05-06
Anja Jensen
TUI Family Life hedder hotellerne til familiens bedste ferie. Der finder du alt fra store pools til børneklubber, fitnesstræning, sund mad og meget andet. Men ikke nok med det. TUI er desuden det eneste selskab i rejsebranchen, der klimakompenserer sine førende hotelkoncepter for familier. Og det gælder i øvrigt også alle vores andre koncepthoteller.

Sådan virker det

Vi kompenserer for de udslip af drivhusgasser din ferie medfører, baseret på din andel af hotellets elforbrug, opvarmning og brændstofforbrug for hotellets køretøjer. Det gør vi ved at investere i blandt andet sol-, vind- og vandkraft i Indien og Vietnam. Udslip fra din indkvartering kompenseres altså af mindskede udslip i disse lande. Projekterne vi har valgt indgår i FN’s rammeaftale Clean Development Mechanism.

Flyrejsen kompenseres også

Men hvad med flyet? Også på det punkt er din ferie klimakompenseret, hvis du rejser med et af vores egne flyselskaber TUI fly eller TUI Airways. Det giver dig over totusinde klimakompenserede flyafgange at vælge mellem om året.

Alle TUI Family Life-hoteller. Plus 214 andre.

Og når det gælder indkvartering er det langt fra kun de 22 TUI Family Life-hoteller vi kompenserer for. Det gælder i princippet alle vores egne koncepthoteller. Som for eksempel de populære Blue Star-hoteller, TUI Sensimar for voksne uden børn, femstjernede TUI Sensatori og livsstilskonceptet Robinson samt TUI Magic Life. I alt er det 236 hoteller der indgår i TUIs unikke satsning på klimakompenserede hoteller.

Her læser du mere om at rejse klimakompenseret med TUI »

TUI Family Life Nausicaa Beach

Lignende indlæg