2019-05-06

Klimakompenserede familiehoteller – kun hos TUI

TUI Family Life hedder hotellerne til familiens bedste ferie. Der finder du alt fra store pools til børneklubber, fitnesstræning, sund mad og meget andet. Men ikke nok med det. TUI er desuden det eneste selskab i rejsebranchen, der klimakompenserer sine førende hotelkoncepter for familier. Og det gælder i øvrigt også alle vores andre koncepthoteller.

Sådan virker det

Vi kompenserer for de udslip af drivhusgasser din ferie medfører, baseret på din andel af hotellets elforbrug, opvarmning og brændstofforbrug for hotellets køretøjer. Det gør vi ved at investere i blandt andet sol-, vind- og vandkraft i Indien og Vietnam. Udslip fra din indkvartering kompenseres altså af mindskede udslip i disse lande. Projekterne vi har valgt indgår i FN’s rammeaftale Clean Development Mechanism.

Flyrejsen kompenseres også

Men hvad med flyet? Også på det punkt er din ferie klimakompenseret, hvis du rejser med et af vores egne flyselskaber TUI fly eller TUI Airways. Det giver dig over totusinde klimakompenserede flyafgange at vælge mellem om året.

Alle TUI Family Life-hoteller. Plus 214 andre.

Og når det gælder indkvartering er det langt fra kun de 22 TUI Family Life-hoteller vi kompenserer for. Det gælder i princippet alle vores egne koncepthoteller. Som for eksempel de populære Blue Star-hoteller, TUI Sensimar for voksne uden børn, femstjernede TUI Sensatori og livsstilskonceptet Robinson samt TUI Magic Life. I alt er det 236 hoteller der indgår i TUIs unikke satsning på klimakompenserede hoteller.

Her læser du mere om at rejse klimakompenseret med TUI »

TUI Family Life Nausicaa Beach

Lignende indlæg

Sådan mindsker vi forbruget af plastik – skridt for skridt

Den skræmmende stigning af plastikaffald, særligt i verdenshavene, er en af de største og mest alvorlige miljøtrusler. Kun omkring 15 procent plastik bliver i dag genanvendt (OECD), og hvert år ender omkring otte millioner tons plastikaffald i havene (UNEP). Det svarer omtrent til til en fuld skaldebil i minuttet ifølge World Economic Forum. Hos TUI mindsker vi derfor forbruget af engangsplast på vores egne hoteller.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-15

Bæredygtig luksus på Blue Star Euphoria

Blue Star Euphoria Resort er et nyt 5-stjernet hotel i den maleriske fiskerby Kolimbari. Det ligger på et 60 000 kvadratmeter stort strandområde omgivet af smuk natur og krystalklart vand. Euphoria Resort ligger ikke bare nær Chania (23 kilometer), og det er det perfekte udgangspunkt til alle de strande, du bare må besøge på Kreta; såsom smukke Falassaerne og Elafonissi samt den fantastiske lagune Balos. Her kan ud læse mere om hotellet i et interview med Marietta Mathioulaki, ejer af Blue Star Euphoria.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-08-01

Thailand – det perfekte rejsemål med børn

Thailand er et af de mest børnevenlige lande at rejse i – og det er der mange grunde til. Mange rejser til Thailand med børnene år efter år, og der er altid noget at vende tilbage til og opleve endnu mere af smilets land.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-27

TUI hjælper gadehunde og –katte

Som dyreelsker vil man gerne hjælpe alle gadehunde og –katte, man møder på sin vej under ferien. At tage hånd om de dyr, der lever i nærheden af hotellerne og i ferieområderne, er også vigtigt for TUI. Derfor har vi lanceret TUI Stray Animal Award for at anerkende de af vores hoteller, som gør lidt ekstra for de firbenende venner.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-27