Hvordan er den Den Dominikanske Republik?

2018-09-23
Stine Sørensen
Den Dominikanske Republik ligger i Caribien og er fyldt med lange, hvide paradisstrande, turkist vand, regnskovsklædte bjerge og vandfald. Men hvordan er det at holde ferien på Den Dominikanske Republik? Vi har mødt to af vores gæster til en snak om rejsemålet, og hvad du skal oveveje, hvis du tænker på at rejse dertil, samt hvad du ikke må gå glip af.

Mød vores rejsende

Navn: Niklas og Amanda Ragnegård Rejsen: Vi lavede en kombinationsrejse med TUI til Den Dominikanske Republik i februar/marts og besøgte Playa Dorada og Las Terranas

Hvordan blev I enige om Den Dominikanske Republik?

Vi har tidligere været i Mexico og Costa Rica og kunne virkelig godt lide klimaet og kulturen der. Derfor ville vi teste et andet rejsemål i nærheden og så faldt valget på Den Dominikanske Republik.

Hvilken type rejse bestilte I?

Vi bestilte en kombinationsrejse med TUI, hvor vi boede et sted halvdelen af tiden og et andet sted den sidste halvdel.

Hvilken måned rejste I i, og hvordan var vejret?

Vi rejste i slutningen af februar frem til midten af marts. Vejret i den første uge var solrigt med lidt skyer. Den anden uge var solrig med lidt regn hver dag. Temperaturen var omkring 28 grader hele tiden.

Rejs med TUI til Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik - et paradis med palmer i strandkanten.

Hvad syntes I om Playa Dorada?

Vi boede på et hotel som hedder Viva Wyndham V Heaven og i området er der fantastiske strande. Der findes ikke så meget uden for hotellet, men det var nemt at bestille en taxa og komme ud at se noget. Selve hotellet var enkelt, men friskt og havde god mad, drikkevarer og serviceorienteret personale.

Rejs med TUI til Viva Wyndham V Heaven
Hotellet Viva Wyndham V Heaven.

Hvordan var Las Terranas?

Vi boede på Viva Wyndham Samana under vores ophold i Las Terrenas. Et helt fantastisk hotel med dejlige, grønne omgivelser. Der var en behagelig stemning på hotellet og god service og så havde alle hotelværelserne havudsigt. Stranden på Las Terrenas var helt fantastisk. Her kunne vi gå langs strandpromenaderne i timevis uden at møde andre mennesker eller hoteller.
Selve hotellet lå en smule uden for centrum i Las Terrenas, så det er et hotel man skal besøge for at slappe af på stranden og i hængekøjen. Det var nemt at tage en taxa til centrum af Las Terrenas og her kunne man opleve en hel del og der var masser af barer, restauranter og shopping.

Rejs med TUI til Viva Wyndham Samana
Hotellet Viva Wyndham Samana uden for Las Terrenas.
Rejs med TUI til Den Dominikanske Republik
Viva Wyndham Samana er et nyrenoveret hotel som passer godt til voksne.

Kan I anbefale All Inclusive, eller findes der mange lokale restauranter?

Nær hotellerne fandtes der ikke noget alternativ til All Inclusive. Men selvom der havde været restauranter i nærheden, havde vi alligevel anbefalet All Inclusive, fordi begge hoteller, vi boede på, havde flere forskellige restauranter og mange valgmuligheder. Maden var af høj kvalitet og varieret. Barerne på hotellerne lavede gode drinks og servicen var rigtig god.

Langs stranden Playa Dorada neden for Viva Wyndham V Heaven.

Hvordan er priserne på Den Dominikanske Republik

I turistområderne var det forholdsvist dyrt at købe drikkevarer og snacks , det vil sige nogenlunde det samme som herhjemme. En flaske vand kostede 20 kr., en øl 50 kr. og en pose chips 30 kr.

Var I på udflugter?

Vi var på en udflugt under vores ophold i Las Terrenas, hvor vi besøgte nationalparken Los Haitises og CaYo Levantado (Bacardi Island). Udflugten bestod af en bustur, efterfulgt af en sejltur rundt i nationalparken, hvor vi stoppede og kiggede på hulemalerier. Derefter sejlede vi til Bacardi Island og spiste frokost og badede. Det var en herlig dag!

Rejs med TUI til Den Dominikanske Republik
På båden ud til Nationalparken Los Haitises.
Rejs med TUI til Den Dominikanske Republik
På vej ind i grotten i nationalparken, hvor der findes grottemalerier.

Hvordan vil I beskrive Den Dominikanske Republik som rejsemål?

Den side af Den Dominikanske Republik, som vi så, havde ikke så mange turister, hvilket vi syntes var meget positivt. Naturen var bjergrig og grøn og der fandtes mange flotte strande. Der spilles altid herlig, glad musik og har man mod på at lære noget nyt, skal man helt sikkert prøve at lære deres dansestil.

Vil I anbefale Den Dominikanske Republik som rejsemål?

Er man ude efter at ligge ved stranden i skønne omgivelser og grøn natur, så er Den Dominikanske Republik perfekt. Las Terrenas er det bedste sted, vi nogensinde har været og vi kan kun give vores bedste anbefalinger.
Er du nysgerrig efter at læse mere? Her kan du se alle vores rejser til Den Dominikanske Republik.

Lignende indlæg

5 voksenhoteller på Cypern

Længes du efter en afslappende ferie med krystalklart badevand, skønne middage og kvalitetstid? Så er nogle af vores børnefrie hoteller på Cypern noget for dig. Uanset om du rejser med din kæreste, bedste ven eller mor. Læs videre og få vores bedste tips!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14

Bestil din egen villa på Cypern

Har du overvejet at leje hus på Cypern? Med os kan du bestille hele pakken, både egen villa og fly. Vi har flere villaer at vælge mellem, nogle med fire soveværelser og plads til 8 personer! Du kan blandt andet vælge at bo i en villa med havudsigt eller med adgang til børneklub på et nærliggende hotel. Læs mere og få vores bedste tips!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-12

Barbados – det perfekte rejsemål for en romantisk ferie

Blændende hvide strande, turkist vand og tropisk grøn beplantning. Barbados er virkelig alt, hvad du kan forvente af et caribisk paradis, og lidt til. Svøm med skildpadder, besøg botaniske gårdhaver og afslut dagen på klipperne ved Northpoint med en magisk solnedgang. Det er helt sikkert Barbardos, du skal rejse til, hvis du vil have en rigtig romantisk ferie med dit livs kærlighed.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-27

Det skal du opleve på Madeira – stor oplevelsesguide

Nord for De Kanariske Øer. Vest for Marokkos kyst. Her ligger den lille ø, som har fostret en af tidens største fodboldstjerner. I hovedstaden Funchal venter travle markeder med pølser, oste og tørrede krydderier lige rundt om hjørnet fra vinkældre med Mavasiavin. Øen byder på charmerende og farverige bjergbyer og uimodståelige naturoplevelser. Velkommen til TUI’s store oplevelsesguide til Madeira.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-12-25