Hvordan er den Den Dominikanske Republik?

2018-09-23
Stine Sørensen
Den Dominikanske Republik ligger i Caribien og er fyldt med lange, hvide paradisstrande, turkist vand, regnskovsklædte bjerge og vandfald. Men hvordan er det at holde ferien på Den Dominikanske Republik? Vi har mødt to af vores gæster til en snak om rejsemålet, og hvad du skal oveveje, hvis du tænker på at rejse dertil, samt hvad du ikke må gå glip af.

Mød vores rejsende

Navn: Niklas og Amanda Ragnegård Rejsen: Vi lavede en kombinationsrejse med TUI til Den Dominikanske Republik i februar/marts og besøgte Playa Dorada og Las Terranas

Hvordan blev I enige om Den Dominikanske Republik?

Vi har tidligere været i Mexico og Costa Rica og kunne virkelig godt lide klimaet og kulturen der. Derfor ville vi teste et andet rejsemål i nærheden og så faldt valget på Den Dominikanske Republik.

Hvilken type rejse bestilte I?

Vi bestilte en kombinationsrejse med TUI, hvor vi boede et sted halvdelen af tiden og et andet sted den sidste halvdel.

Hvilken måned rejste I i, og hvordan var vejret?

Vi rejste i slutningen af februar frem til midten af marts. Vejret i den første uge var solrigt med lidt skyer. Den anden uge var solrig med lidt regn hver dag. Temperaturen var omkring 28 grader hele tiden.

Rejs med TUI til Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik - et paradis med palmer i strandkanten.

Hvad syntes I om Playa Dorada?

Vi boede på et hotel som hedder Viva Wyndham V Heaven og i området er der fantastiske strande. Der findes ikke så meget uden for hotellet, men det var nemt at bestille en taxa og komme ud at se noget. Selve hotellet var enkelt, men friskt og havde god mad, drikkevarer og serviceorienteret personale.

Rejs med TUI til Viva Wyndham V Heaven
Hotellet Viva Wyndham V Heaven.

Hvordan var Las Terranas?

Vi boede på Viva Wyndham Samana under vores ophold i Las Terrenas. Et helt fantastisk hotel med dejlige, grønne omgivelser. Der var en behagelig stemning på hotellet og god service og så havde alle hotelværelserne havudsigt. Stranden på Las Terrenas var helt fantastisk. Her kunne vi gå langs strandpromenaderne i timevis uden at møde andre mennesker eller hoteller.
Selve hotellet lå en smule uden for centrum i Las Terrenas, så det er et hotel man skal besøge for at slappe af på stranden og i hængekøjen. Det var nemt at tage en taxa til centrum af Las Terrenas og her kunne man opleve en hel del og der var masser af barer, restauranter og shopping.

Rejs med TUI til Viva Wyndham Samana
Hotellet Viva Wyndham Samana uden for Las Terrenas.
Rejs med TUI til Den Dominikanske Republik
Viva Wyndham Samana er et nyrenoveret hotel som passer godt til voksne.

Kan I anbefale All Inclusive, eller findes der mange lokale restauranter?

Nær hotellerne fandtes der ikke noget alternativ til All Inclusive. Men selvom der havde været restauranter i nærheden, havde vi alligevel anbefalet All Inclusive, fordi begge hoteller, vi boede på, havde flere forskellige restauranter og mange valgmuligheder. Maden var af høj kvalitet og varieret. Barerne på hotellerne lavede gode drinks og servicen var rigtig god.

Langs stranden Playa Dorada neden for Viva Wyndham V Heaven.

Hvordan er priserne på Den Dominikanske Republik

I turistområderne var det forholdsvist dyrt at købe drikkevarer og snacks , det vil sige nogenlunde det samme som herhjemme. En flaske vand kostede 20 kr., en øl 50 kr. og en pose chips 30 kr.

Var I på udflugter?

Vi var på en udflugt under vores ophold i Las Terrenas, hvor vi besøgte nationalparken Los Haitises og CaYo Levantado (Bacardi Island). Udflugten bestod af en bustur, efterfulgt af en sejltur rundt i nationalparken, hvor vi stoppede og kiggede på hulemalerier. Derefter sejlede vi til Bacardi Island og spiste frokost og badede. Det var en herlig dag!

Rejs med TUI til Den Dominikanske Republik
På båden ud til Nationalparken Los Haitises.
Rejs med TUI til Den Dominikanske Republik
På vej ind i grotten i nationalparken, hvor der findes grottemalerier.

Hvordan vil I beskrive Den Dominikanske Republik som rejsemål?

Den side af Den Dominikanske Republik, som vi så, havde ikke så mange turister, hvilket vi syntes var meget positivt. Naturen var bjergrig og grøn og der fandtes mange flotte strande. Der spilles altid herlig, glad musik og har man mod på at lære noget nyt, skal man helt sikkert prøve at lære deres dansestil.

Vil I anbefale Den Dominikanske Republik som rejsemål?

Er man ude efter at ligge ved stranden i skønne omgivelser og grøn natur, så er Den Dominikanske Republik perfekt. Las Terrenas er det bedste sted, vi nogensinde har været og vi kan kun give vores bedste anbefalinger.
Er du nysgerrig efter at læse mere? Her kan du se alle vores rejser til Den Dominikanske Republik.

Lignende indlæg

10 tips til seværdigheder i Athen

Athen er et af de hotteste weekend-rejsemål lige nu. Her er listen med alt, hvad du skal lave på din tur til Grækenlands hovedstad og lidt til. Læs vores tips til byen, og hvad du ikke må misse på din rejse.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-13

Citronhajer på Kap Verde

De krogede tænder og den skarpe lugtesans gør citronhajen til en af havets mest effektive kødædere. Solo-jægeren har fået sit navn efter sin gule farve. Mens dens syn svigter, finder de bytte gennem ampuller, der registrer elektriske felter. Mennesket syn er som bekendt godt i dagslys – i hvert fald så godt at du nemt kan få øje på disse fantastiske skabninger i det krystalklare vand, der omgiver Kap Verde øerne.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-12

Voksenhoteller i Thailand – 12 tips

Strande, byer og fantastiske smagsoplevelser har lokket voksne og par til Thailand i årtier. Landet er kendt som et værdsat rejsemål i eksotiske omgivelser, og det er særligt populært til romantiske ferier og bryllupsrejser. Se bare hotellet Let’s Sea Hua på billedet ovenfor. Vil du skabe nogle minder for livet med din bedre halvdel og slippe for støjende børn og mange mennesker, så skal du læse videre. Her er vores guide til de bedste voksenhoteller i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-01

Udflugter på historiske Samos

Samos er en ø, der har noget for alle - afslappende byer, herlige strande og grønne skove. Øens rige historie gør, at den er fuldspækket med historiske spor. Øen har været knudepunkt mellem forskellige kulturer og religioner og mange afgørende hændelser gennem tiden. Det giver mulighed for nogle fantastiske oplevelser - du skal bare vide, hvor du finder dem. Vi hjælper gerne og lister her de bedste udflugter på Samos.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-06-13