Inspiration
Hotelnyhed i Bulgarien

Hotelnyhed i Bulgarien

2016-11-08

På vores nyeste Family Life i Sunny Beach kan børnene selv vælge ingredienserne til en perfekt ferie. Fra favoritretterne i børnebuffeen til aktiviteterne i børne- og ungdomsklubben. Børnene får let ved at trives på TUI Family Life Nevis Resort.

Her er alt det, der gør sommerferien værd at tale om, når skolen starter igen.

 

  • Barfodsferie. På hotellet findes et stort poolområde og vandrutchebaner. I gåafstand ligger en af Sunny Beachs fantastiske lange sandstrande. Regn med, at det bliver svært at få børnene op på land igen.
  • Bamse, underholdning og WiFi. Bliver det for meget med alt det vand for de små rosinfingre, er der meget andet at finde på. De allermindste kan slappe af sammen med dig i Baby Loungen. De lidt ældre kan samle ferieminder: selfies med Bamse og være med i et teartershow. I The Hangout får teenagerne en frizone fra forælderne og søskene med fri WiFi.
  • All Inclusive for de sultne. Perfekt for dem der aldrig bliver trætte af is og til teenageren, der helst bygger et lille bjerg mad på sin tallerken. Præcis som på alle vores Family Life, har Nevis Resort en børnebuffet i børnehøjde, som gør det nemt for børnene selv at fylde på med pandekager.

… og meget mere!

 

Læs mere om børnenes TUI Family Life »
Læs mere om Sunny Beach i Bulgarien »

 

Bamse og Thomson the dog på TUI Family Life

Bamse og Thomson the dog besøger tit børnene på hotellet.

Familiehygge i poolen på TUI Family Life Nevis Hills

Der er god plads til alle i poolen på hotellet.

Mad på TUI Family Life Nevis Hills

All Inclusive buffeén tilbyder varieret mad.

Rum på TUI Family Life Nevis Hills

Værelserne er indrettet indbydende og lækkert.