Grænseløs golf langs Algarvekysten

Portugal lokker allerede mange golfspillere til, men er du ny og har lyst til at afprøve dine evner på green´en, så er banerne ved havet svære at modstå.

Algarvekysten

I mange, mange år har Portugal været et kendt rejsemål. Allerede i 1500-tallet blev landet nævnt i engelske rejsebøger. Især golf har tiltrukket mange turister gennem årene og Algarvekysten alene har over 40 golfbaner. Nogle af de bedste baner ligger ved kystbyen Tavira, og hvert år rejser mange dedikerede og næsten fanatiske golfspillere hertil for at få en helt særlig golfoplevelse.

Banerne Quinta da Ria og Quinta de Cima er designet af Rocky Roquemore. Ikke at forveksle med en vis slagkraftig navnebror. Rocky Roquemore er en international, anerkendt bane-designer fra South Carolina, og hans familie har udviklet golfbaner de sidste halvtreds år.

Fra 12. tee på Quinta da Ria har man havet direkte til venstre, duften af fyrretræer i næsen og efter dagens runde venter en storstilet vinmenu i en af barerne på TUIs hotel Robinson Club Quinta da Ria. Den ene bar er placeret direkte på stranden for af fuldende oplevelsen efter mange timer på banen.

Algarve - tre tips

1. Tavira er en af kystens smukkeste byer og bærer præg af en rolig og god lokalatmosfære, der lokker med udsøgte fiskerestauranter og små barer, der gerne serverer friskpresset appelsinjuice - Og de smukke strande stadig er småt besøgte.

2. Lej en bil og oplev Algarvekystens storslående udsigter.

3. Tag en tur til Lagos - en by med en charmerende, gammel bydel, skønne strande og et stor udbud af restauranter og barer.

Lignende indlæg

Påskeweekend i Europa – 5 perfekte rejsemål

Hagl, sne og slud, fem minutters sol stærkt efterfulgt af regnbyger og piskende vind... Forlad aprilvejret og tag en weekendtur eller en miniferie til storby i påsken. Hvis du flyver bare et par timer sydpå, kan du nemlig tyvstarte foråret og opleve lokale påsketraditioner. Vi giver dig her 5 tips til vidunderlige weekendture og miniferier i påsken.
Freyja Freyja

Tenerife for hele familien

I de kolde og blæsende vintermåneder vælger mange danske familier at tanke op på D-vitaminkontoen med en tur til de kanariske øer. Tenerife er et populært valg – især på grund af den smukke grønne natur og ikke mindst den kæmpe vulkan, Teide, i centrum af øen. Udover de lune og milde dage byder øen på mange oplevelser for hele familien. Vi har samlet nogle af de allerbedste lige her.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Svært ved at vælge? Her skal du bo på Mallorca!

Hos TUI kan du vælge mellem mere end 100 hoteller på Mallorca. Men de mange valgmuligheder kan gøre ferieplanlægning helt uoverskuelig. For hvor skal du bo, og hvilket hotel passer bedst til din ferie? Vi hjælper dig her med at vælge det helt rigtige område og hotel til netop dine behov og ønsker.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Dykkerparadiset ved Det Røde Hav

Flyveturen til det solsikre Egypten er forholdsvis kort, men mulighederne i det tropiske dykkerparadis er næsten uendelige. Ved Det Røde Hav venter den varme sol, gyldne sandstrande og en fortryllende og farverig verden under overfladen.
Stine Sørensen Stine Sørensen