2017-07-07

Grænseløs golf langs Algarvekysten

Portugal lokker allerede mange golfspillere til, men er du ny og har lyst til at afprøve dine evner på green´en, så er banerne ved havet svære at modstå.

Algarvekysten

I mange, mange år har Portugal været et kendt rejsemål. Allerede i 1500-tallet blev landet nævnt i engelske rejsebøger. Især golf har tiltrukket mange turister gennem årene og Algarvekysten alene har over 40 golfbaner. Nogle af de bedste baner ligger ved kystbyen Tavira, og hvert år rejser mange dedikerede og næsten fanatiske golfspillere hertil for at få en helt særlig golfoplevelse.

Banerne Quinta da Ria og Quinta de Cima er designet af Rocky Roquemore. Ikke at forveksle med en vis slagkraftig navnebror. Rocky Roquemore er en international, anerkendt bane-designer fra South Carolina, og hans familie har udviklet golfbaner de sidste halvtreds år.

Fra 12. tee på Quinta da Ria har man havet direkte til venstre, duften af fyrretræer i næsen og efter dagens runde venter en storstilet vinmenu i en af barerne på TUIs hotel Robinson Club Quinta da Ria. Den ene bar er placeret direkte på stranden for af fuldende oplevelsen efter mange timer på banen.

Algarve - tre tips

1. Tavira er en af kystens smukkeste byer og bærer præg af en rolig og god lokalatmosfære, der lokker med udsøgte fiskerestauranter og små barer, der gerne serverer friskpresset appelsinjuice - Og de smukke strande stadig er småt besøgte.

2. Lej en bil og oplev Algarvekystens storslående udsigter.

3. Tag en tur til Lagos - en by med en charmerende, gammel bydel, skønne strande og et stor udbud af restauranter og barer.