Grænseløs golf langs Algarvekysten

2017-07-07
Sissi, Rejseskribent
Portugal lokker allerede mange golfspillere til, men er du ny og har lyst til at afprøve dine evner på green´en, så er banerne ved havet svære at modstå.

Algarvekysten

I mange, mange år har Portugal været et kendt rejsemål. Allerede i 1500-tallet blev landet nævnt i engelske rejsebøger. Især golf har tiltrukket mange turister gennem årene og Algarvekysten alene har over 40 golfbaner. Nogle af de bedste baner ligger ved kystbyen Tavira, og hvert år rejser mange dedikerede og næsten fanatiske golfspillere hertil for at få en helt særlig golfoplevelse.

Banerne Quinta da Ria og Quinta de Cima er designet af Rocky Roquemore. Ikke at forveksle med en vis slagkraftig navnebror. Rocky Roquemore er en international, anerkendt bane-designer fra South Carolina, og hans familie har udviklet golfbaner de sidste halvtreds år.

Fra 12. tee på Quinta da Ria har man havet direkte til venstre, duften af fyrretræer i næsen og efter dagens runde venter en storstilet vinmenu i en af barerne på TUIs hotel Robinson Club Quinta da Ria. Den ene bar er placeret direkte på stranden for af fuldende oplevelsen efter mange timer på banen.

Algarve - tre tips

1. Tavira er en af kystens smukkeste byer og bærer præg af en rolig og god lokalatmosfære, der lokker med udsøgte fiskerestauranter og små barer, der gerne serverer friskpresset appelsinjuice - Og de smukke strande stadig er småt besøgte.

2. Lej en bil og oplev Algarvekystens storslående udsigter.

3. Tag en tur til Lagos - en by med en charmerende, gammel bydel, skønne strande og et stor udbud af restauranter og barer.

Lignende indlæg

10 tips til seværdigheder i Athen

Athen er et af de hotteste weekend-rejsemål lige nu. Her er listen med alt, hvad du skal lave på din tur til Grækenlands hovedstad og lidt til. Læs vores tips til byen, og hvad du ikke må misse på din rejse.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-13

Citronhajer på Kap Verde

De krogede tænder og den skarpe lugtesans gør citronhajen til en af havets mest effektive kødædere. Solo-jægeren har fået sit navn efter sin gule farve. Mens dens syn svigter, finder de bytte gennem ampuller, der registrer elektriske felter. Mennesket syn er som bekendt godt i dagslys – i hvert fald så godt at du nemt kan få øje på disse fantastiske skabninger i det krystalklare vand, der omgiver Kap Verde øerne.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-12

Boutiquehoteller i Thailand – fra budget til luksus

Er du hotelnørd med hang til at være gæst i et personligt indrettet ”hjem” på ferien? Så skal du kigge nærmere på vores boutiquehoteller – små intime hoteller med fokus på design og personlig atmosfære. Her finder du nogle af vores favorit boutiquehoteller i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-09

Vandreturer i Kroatien

Har du lyst til at vandre i det smukke Kroatien? Her giver vi dig tips til fantastiske vandrestier, der tager dig rundt i Dalmatiens Bjergene, søerne ved Plitvices nationalpark, til Krkas berømte vandfald og rundt mellem kroer og vingårde på øen Brac.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-06-25