Grænseløs golf langs Algarvekysten

2017-07-07
Sissi, Rejseskribent
Portugal lokker allerede mange golfspillere til, men er du ny og har lyst til at afprøve dine evner på green´en, så er banerne ved havet svære at modstå.

Algarvekysten

I mange, mange år har Portugal været et kendt rejsemål. Allerede i 1500-tallet blev landet nævnt i engelske rejsebøger. Især golf har tiltrukket mange turister gennem årene og Algarvekysten alene har over 40 golfbaner. Nogle af de bedste baner ligger ved kystbyen Tavira, og hvert år rejser mange dedikerede og næsten fanatiske golfspillere hertil for at få en helt særlig golfoplevelse.

Banerne Quinta da Ria og Quinta de Cima er designet af Rocky Roquemore. Ikke at forveksle med en vis slagkraftig navnebror. Rocky Roquemore er en international, anerkendt bane-designer fra South Carolina, og hans familie har udviklet golfbaner de sidste halvtreds år.

Fra 12. tee på Quinta da Ria har man havet direkte til venstre, duften af fyrretræer i næsen og efter dagens runde venter en storstilet vinmenu i en af barerne på TUIs hotel Robinson Club Quinta da Ria. Den ene bar er placeret direkte på stranden for af fuldende oplevelsen efter mange timer på banen.

Algarve - tre tips

1. Tavira er en af kystens smukkeste byer og bærer præg af en rolig og god lokalatmosfære, der lokker med udsøgte fiskerestauranter og små barer, der gerne serverer friskpresset appelsinjuice - Og de smukke strande stadig er småt besøgte.

2. Lej en bil og oplev Algarvekystens storslående udsigter.

3. Tag en tur til Lagos - en by med en charmerende, gammel bydel, skønne strande og et stor udbud af restauranter og barer.

Lignende indlæg

Klatring på Kalymnos

Googler du ordet "klatring", vil du snart sidde og læse om den græske ø Kalymnos. Blandt sportsklatrere har øen samme status, som Michelin-restauranter har for foodies. Hvorfor? Vi har forsøgt at finde svaret og har mødt en ekspert, som selv har hængt i en tynd line under de overhængende klipper.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-01-30

De bedste oplevelser i Egypten

Egypten blandt de feriedestinationer hvor du får mest for pengene, og det er ovenikøbet et ret solsikkert valg i vinterhalvåret. Her finder du elegante resorthoteller og lange, gyldne strande, men også meget mere end det! Vi tipser om alt det, du kan opleve i Egypten – fra shopping i basarerne til snorkling i det røde hav og ikke mindst en tidsrejse tilbage til faraoernes gravkamre, sfinxer og hieroglyffer.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-11-29

Her finder du de bedste julemarkeder

Rejs udenlands og oplev de magiske julemarkeder. Nyd din glögg og spis dine brunkager mens du slentrer rundt på lokale markeder, og køber dine julegaver. Mangler du inspiration til, hvor du skal rejse hen for at få følelsen af at være med i den bedste julefilm? Vi guider dig, når valget mellem velkendte London og hyggelige Wien bliver en realitet.
Laura Laura 2018-11-13

Familieferie i Thailand – udflugter, hvor børnene kan være med

Der er mange grunde til at vælge Thailand, når man rejser med børn: Klimaet, den imødekommende befolkning og de oplevelser, I her kan få sammen, er blot nogle af dem. Og der er rigtigt meget at se og opleve i Thailand, men det kan ind imellem være svært at finde nogle udflugter, hvor også de mindste kan være med.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-09-27