Familievenlige hoteller på Kap Verde

Er du ude efter en familieferie, hvor der skal være fokus på god indkvartering, meget sol og afslapning? Så bør du se nærmere på Kap Verde ud for Senegals kyst! Her tager man imod børn med åbne arme, tempoet er roligt og man lever efter mottoet ”No stress”. Her er nogle tips om vores bedste familiehoteller!

Sal og Boavista er navnene på de to øer som vi rejser til. Her venter lange fine strande, der indbyder til leg. Fantastiske forudsætninger for at bygge sandslotte! Alle familiehoteller herunder har gode kundebedømmelser og er børnevenlige. Enten indgår All Inclusive, ellers kan det bestilles som tilvalg. Desuden ligger de tæt på stranden. Og da det nogle gange kan blæse en del på øerne, hvilket medfører store bølger og rødt flag, har samtlige hoteller satset på skønne poolområder!

1. Blue Star Oasis Salinas Sea

Blue Star Oasis Salinas Sea har måske den bedste beliggenhed i Santa Maria, nær hovedgaden og direkte ved byens bedste strand, Praia de Santa Maria. Fra poolområdet er der udsigt over stranden og havet.

Her er både international børneklub, legeværelse samt børnepool, og flere gange om ugen kommer verdens stærkeste bjørn, Bamse, på besøg. Som skabt til en ferie med glade børn! Er I en stor familie, kan I bestille et familieværelse der består af to dobbeltværelser med dør imellem og hvor der kan bo op til 6 personer!

2. Melia Dunas Beach Resort

Melia Dunas Beach Resort ligger nord for Santa Maria på Sal. Hotellet er opdelt i zoner og store dele er tilpasset til børnefamilier. Der er cirka tre kilometer ind til Santa Maria og det er nemt at komme derind med en taxi. Her er man virkelig gået til den når det gælder antallet af pools. I alt er der seks stykker, hvor tre af dem er børnepools! Til børnene er der også en legeplads og en international børneklub. Nogle aftener om ugen kan de slå sig løs i minidiskoet.

3. RIU Funana

På familievenlige RIU Funana udenfor Santa Maria, på øen Sal, bor du direkte ved sandklitterne og nær stranden. Foruden en generøs All Inclusive er der også et stort udvalg af aktiviteter. Hotellets mange pools, børnepool, legeplads og internationale børneklub gør det til et glimrende valg for børnefamilier.

5. RIU Karamboa

RIU Karamboa på øen Boavista er noget ud over det sædvanlige og ligner et sandslot som det ligger direkte ved den kilometerlange strand Praia de Chaves. Hotellet har et stort poolområde, men også aktiviteter og træning for hele familien. Børnene kan deltage i den internationale børneklub og more sig på legepladsen.

Vil du vide mere om sjove aktiviteter og udflugter på Kap Verde? Så bør du læse 5 Tips til en aktiv ferie på Kap Verde.

Lignende indlæg

Strande på Zanzibar

Øen Zanzibar, som ligger ud for Tanzania, er en af de paradisøer, som man kun ser på forsiden af rejsemagasiner eller på postkort. Kridhvide strande og svajende, grønne palmer, udsigten til et krystalklart hav og stråtægte parasoller. Men hvad gør de forskellige strande særlige? Og hvilke er must-see´s? Lad os guide dig til Zanzibars kendetegn - den ene smukke strand efter den anden.
Sissi F.N Sissi F.N

Blue Star 2.0 – nyd, oplev & bidrag

Fra og med april 2020 står navnet Blue Star for noget nyt og endnu bedre. Vi udvikler nemlig de 50 favorithoteller, så du kan nyde ferien på en måde, der også mindsker belastningen af miljøet, klimaet og lokalsamfundet.
Astrid S Astrid S

Kap Verde eller Kanarieøerne til vinter?

Kanarieøerne og Kap Verde – to af det østlige Atlanterhavs største øgrupper – har både ligheder og forskelle. Øgrupperne har samme geografiske udformning: I vest er øerne grønne og fyldt med bjerge, og den østlige del er mere lavtliggende og har fine sandstrande. Der er dog også mange ting, som gør øgrupperne forskellige. Her er en guide, som forhåbentligt kan gøre beslutningen om vinterferiens rejsemål lidt lettere.
Laura Laura

Bæredygtig turisme på Kap Verde

De seneste årtier er der kommet flere og flere besøgende til Kap Verde, og det er ikke svært at forstå, hvorfor den lille øgruppe er så populær. Strandene er lige så lange som sommeren, og øerne nyder godt af et behageligt klima året rundt. Det øgede antal gæster har medført mere affald – en udvikling vi forsøger at bremse gennem TUI Clean & Green-projektet på Kap Verde; et TUI Care Foundation-initiativ med fokus på affald, energi og vand.
Stine Sørensen Stine Sørensen