Familievenlige hoteller på Kap Verde

2019-07-02
Stine Sørensen
Er du ude efter en familieferie, hvor der skal være fokus på god indkvartering, meget sol og afslapning? Så bør du se nærmere på Kap Verde ud for Senegals kyst! Her tager man imod børn med åbne arme, tempoet er roligt og man lever efter mottoet ”No stress”. Her er nogle tips om vores bedste familiehoteller!

Sal og Boavista er navnene på de to øer som vi rejser til. Her venter lange fine strande, der indbyder til leg. Fantastiske forudsætninger for at bygge sandslotte! Alle familiehoteller herunder har gode kundebedømmelser og er børnevenlige. Enten indgår All Inclusive, ellers kan det bestilles som tilvalg. Desuden ligger de tæt på stranden. Og da det nogle gange kan blæse en del på øerne, hvilket medfører store bølger og rødt flag, har samtlige hoteller satset på skønne poolområder!

1. Blue Star Oasis Salinas Sea

Blue Star Oasis Salinas Sea har måske den bedste beliggenhed i Santa Maria, nær hovedgaden og direkte ved byens bedste strand, Praia de Santa Maria. Fra poolområdet er der udsigt over stranden og havet.

Her er både international børneklub, legeværelse samt børnepool, og flere gange om ugen kommer verdens stærkeste bjørn, Bamse, på besøg. Som skabt til en ferie med glade børn! Er I en stor familie, kan I bestille et familieværelse der består af to dobbeltværelser med dør imellem og hvor der kan bo op til 6 personer!

2. Melia Dunas Beach Resort

Melia Dunas Beach Resort ligger nord for Santa Maria på Sal. Hotellet er opdelt i zoner og store dele er tilpasset til børnefamilier. Der er cirka tre kilometer ind til Santa Maria og det er nemt at komme derind med en taxi. Her er man virkelig gået til den når det gælder antallet af pools. I alt er der seks stykker, hvor tre af dem er børnepools! Til børnene er der også en legeplads og en international børneklub. Nogle aftener om ugen kan de slå sig løs i minidiskoet.

3. RIU Funana

På familievenlige RIU Funana udenfor Santa Maria, på øen Sal, bor du direkte ved sandklitterne og nær stranden. Foruden en generøs All Inclusive er der også et stort udvalg af aktiviteter. Hotellets mange pools, børnepool, legeplads og internationale børneklub gør det til et glimrende valg for børnefamilier.

5. RIU Karamboa

RIU Karamboa på øen Boavista er noget ud over det sædvanlige og ligner et sandslot som det ligger direkte ved den kilometerlange strand Praia de Chaves. Hotellet har et stort poolområde, men også aktiviteter og træning for hele familien. Børnene kan deltage i den internationale børneklub og more sig på legepladsen.

Vil du vide mere om sjove aktiviteter og udflugter på Kap Verde? Så bør du læse 5 Tips til en aktiv ferie på Kap Verde.

Lignende indlæg

Citronhajer på Kap Verde

De krogede tænder og den skarpe lugtesans gør citronhajen til en af havets mest effektive kødædere. Solo-jægeren har fået sit navn efter sin gule farve. Mens dens syn svigter, finder de bytte gennem ampuller, der registrer elektriske felter. Mennesket syn er som bekendt godt i dagslys – i hvert fald så godt at du nemt kan få øje på disse fantastiske skabninger i det krystalklare vand, der omgiver Kap Verde øerne.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-12

Boutiquehoteller i Thailand – fra budget til luksus

Er du hotelnørd med hang til at være gæst i et personligt indrettet ”hjem” på ferien? Så skal du kigge nærmere på vores boutiquehoteller – små intime hoteller med fokus på design og personlig atmosfære. Her finder du nogle af vores favorit boutiquehoteller i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-09

All Inclusive-hoteller på Kap Verde – 7 tips

En af de sværeste opgaver i forbindelse med en rejse er at regne det daglige forbrug ud. Du spørger dig selv inden rejsen, hvad udgifterne til mad, drikke og aktiviteter vil koste i løbet af rejsen. Når du er ankommet til Kap Verde fornemmer du duften af nybagt brød, sprød bacon, røræg og frisk frugt. Og du tænker: ”Hvorfor var det lige at vi fravalgte muligheden for at tilkøbe morgenmad?” Med All Inclusive kan du nyde alle lækkerierne uden at skulle spekulere på prisen. Her er en guide til de bedste hoteller!
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-04

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi 2019-05-21