2019-07-02

Familievenlige hoteller på Kap Verde

Er du ude efter en familieferie, hvor der skal være fokus på god indkvartering, meget sol og afslapning? Så bør du se nærmere på Kap Verde ud for Senegals kyst! Her tager man imod børn med åbne arme, tempoet er roligt og man lever efter mottoet ”No stress”. Her er nogle tips om vores bedste familiehoteller!

Sal og Boavista er navnene på de to øer som vi rejser til. Her venter lange fine strande, der indbyder til leg. Fantastiske forudsætninger for at bygge sandslotte! Alle familiehoteller herunder har gode kundebedømmelser og er børnevenlige. Enten indgår All Inclusive, ellers kan det bestilles som tilvalg. Desuden ligger de tæt på stranden. Og da det nogle gange kan blæse en del på øerne, hvilket medfører store bølger og rødt flag, har samtlige hoteller satset på skønne poolområder!

1. Blue Star Oasis Salinas Sea

Blue Star Oasis Salinas Sea har måske den bedste beliggenhed i Santa Maria, nær hovedgaden og direkte ved byens bedste strand, Praia de Santa Maria. Fra poolområdet er der udsigt over stranden og havet.

Her er både international børneklub, legeværelse samt børnepool, og flere gange om ugen kommer verdens stærkeste bjørn, Bamse, på besøg. Som skabt til en ferie med glade børn! Er I en stor familie, kan I bestille et familieværelse der består af to dobbeltværelser med dør imellem og hvor der kan bo op til 6 personer!

2. Melia Dunas Beach Resort

Melia Dunas Beach Resort ligger nord for Santa Maria på Sal. Hotellet er opdelt i zoner og store dele er tilpasset til børnefamilier. Der er cirka tre kilometer ind til Santa Maria og det er nemt at komme derind med en taxi. Her er man virkelig gået til den når det gælder antallet af pools. I alt er der seks stykker, hvor tre af dem er børnepools! Til børnene er der også en legeplads og en international børneklub. Nogle aftener om ugen kan de slå sig løs i minidiskoet.

3. RIU Funana

På familievenlige RIU Funana udenfor Santa Maria, på øen Sal, bor du direkte ved sandklitterne og nær stranden. Foruden en generøs All Inclusive er der også et stort udvalg af aktiviteter. Hotellets mange pools, børnepool, legeplads og internationale børneklub gør det til et glimrende valg for børnefamilier.

5. RIU Karamboa

RIU Karamboa på øen Boavista er noget ud over det sædvanlige og ligner et sandslot som det ligger direkte ved den kilometerlange strand Praia de Chaves. Hotellet har et stort poolområde, men også aktiviteter og træning for hele familien. Børnene kan deltage i den internationale børneklub og more sig på legepladsen.

Vil du vide mere om sjove aktiviteter og udflugter på Kap Verde? Så bør du læse 5 Tips til en aktiv ferie på Kap Verde.

Lignende indlæg

Svært ved at vælge? Her skal du bo på Mallorca!

Hos TUI kan du vælge mellem mere end 100 hoteller på Mallorca. Men de mange valgmuligheder kan gøre ferieplanlægning helt uoverskuelig. For hvor skal du bo, og hvilket hotel passer bedst til din ferie? Vi hjælper dig her med at vælge det helt rigtige område og hotel til netop dine behov og ønsker.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-17

Sommerens mest børnevenlige strande

Der findes mange forskellige slags strande. Nogle har sand andre sten. Nogle er lavvandede, på andre bliver vandet hurtigt dybt. Nogle har mange bølger andre få, og sådan adskiller de mange strande sig fra hinanden. Det kan være lidt af en jungle at finde ud af hvilken man skal vælge, hvis man rejser med børn. Derfor har vi samlet en liste med sommerens mest børnevenlige strande.
Laura Laura 2019-09-16

En guide til Santa Maria

Santa Maria er en farverige badeby på øen Sal på Kap Verde. Her er der skønne hoteller, gode restauranter, en lang strand og små butikker. Men hvad må du ikke misse på dit besøg hertil? Her er vores guide til Santa Maria.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-26

Citronhajer på Kap Verde

De krogede tænder og den skarpe lugtesans gør citronhajen til en af havets mest effektive kødædere. Solo-jægeren har fået sit navn efter sin gule farve. Mens dens syn svigter, finder de bytte gennem ampuller, der registrer elektriske felter. Mennesket syn er som bekendt godt i dagslys – i hvert fald så godt at du nemt kan få øje på disse fantastiske skabninger i det krystalklare vand, der omgiver Kap Verde øerne.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-12