En tryggere rejse – TUIs handlinger og tips

Efter en tid som har været overvældende og anderledes for os alle, ved vi, at mange savner at rejse. Vi modtager mange skønne hilsner fra vores kunder, der fortæller om de steder, de savner mest lige nu. Det er klart, at vi stadig ønsker at være i stand til at opleve spændende destinationer, møde nye mennesker, lære af hinanden osv., men det vil være anderledes at rejse end før. Hvor vi vælger at tage hen, og hvordan vi vælger at tage dertil spiller en stor rolle.
Få en tryggere rejse med TUI

For at gøre din rejse så tryg som muligt fremover, har vi samlet vores bedste råd, så du ved, hvad du skal huske på, når du igen bevæger dig ud i vores smukke verden.

Hav en god rejse!

Følg myndighedernes anbefalinger!

For TUI er det en selvfølge, at vi holder os opdaterede med alle retningslinjer, som myndighederne sætter op – både i vores nordiske lande men også på rejsemålene. Vi flyver naturligvis ikke til områder, som myndighederne fraråder at rejse til, og heller ikke til rejsemål som endnu ikke er åbnet op for besøg fra det respektive afrejseland.

Oplev en tryg rejse med TUI

TUI Safety Promise - vi gør dit ophold trygt

Mens alle rejser var sat på pause, gik vi hos TUI i gang med at etablere nye retningslinjer for vores hoteller. Vi vil være klar til at tage imod vores rejsende på en endnu mere sikker og tryg måde, og vi har derfor implementeret ti forholdsregler på alle vores hoteller. På den måde kan vi stå inde for, at hygiejnerutinerne lever op til forventningerne - både hos vores rejsende og hos vores medarbejdere.

Se TUIs 10 forholdsregler her >>

Tryghedsgaranti

For at øge tryghedsfølelsen yderligere har vi indført en helt ny tryghedsservice hos TUI, der gælder for alle nye pakkerejser med charterfly. Vi kalder det COVID CARE. COVID CARE indgår automatisk og helt gratis for alle jer, der rejser inden 31/12 2020. Her får du gratis lægehjælp på destinationen, hvis du mod forventning skulle blive smittet med Covid-19, mens du er på ferie. Og TU betaler også for et forlænget ophold og en ny hjemrejse, hvis du er nødsaget til at komme i karantæne på destinationen.

Læs mere om TUIs COVID CARE her

Eller læs mere om TUIs klassiske ændrings- og afbestillingsforsikring her.

Tag børnene med på en tryg og sikker rejse med TUI

Lignende indlæg

Sådan fungerer et corona-tilpasset hotel

Rejser til udlandet i sommeren 2020 blev udskudt i flere måneder, og de startede først i midten af juli. I pausen har rejsearrangører, flyselskaber og hoteller indført nye rutiner og forberedt sig grundigt på at gøre din ferie så sikker som muligt. Her kan du læse konkrete eksempler fra et af TUIs hoteller.
Noora Noora

Vi lader drømmen leve

Til trods for alt det, der sker i disse dage, så holder vi rejsedrømmen i live. Vi mindes vores tidligere rejser, og de får os til at længes og drømme os væk til den næste, kommende rejse. Og vi kan nok heller ikke helt løbe fra, at vi allerede er gået i gang med at overveje og planlægge den næste ferie, så snart det bliver muligt for os at rejse igen. Hvad er dit bedste rejseminde? Hjælp os med at holde rejsedrømmen i live ved at dele dit dejligste feriebillede og tagge det med #LadDrømmenLeve
Freyja Freyja

Miniguide til Curaçao

Sammen med Aruba og Bonaire udgør Curacao de såkaldte ABC-øer i Caribien. Her finder du krystalklart vand, vilde naturoplevelser og snorkling i verdensklasse.

Bestil din egen villa på Cypern

Har du overvejet at leje hus på Cypern? Med os kan du bestille hele pakken, både egen villa og fly. Vi har flere villaer at vælge mellem, nogle med fire soveværelser og plads til 8 personer! Du kan blandt andet vælge at bo i en villa med havudsigt eller med adgang til børneklub på et nærliggende hotel. Læs mere og få vores bedste tips!
Anja Jensen Anja Jensen