Inspiration
Det ukendte Costa de la Luz

Det ukendte Costa de la Luz

2016-11-12

I Costa de la Luz får du den ægte spanske stemning. Du er nemlig kommet til spaniolernes eget foretrukkende feriested, der byder på lange sandstrande, små fiskerbyer og lækker mad.

Er du til tapas og ægte spansk stemning er Costa de la Luz stedet for dig. Her får du den ægte autentiske stemning i den vestlige del af Andalusien.
Costa de la Luz betyder lysets kyst, da lyset falder helt specielt hele året rundt. Og det vil du også bemærke når du er der. Lys og varme kendetegner kysten.
Du er sikret sol og varme når du besøger Costa de la Luz, og placeringen ved Atlanterhavets kyst giver en dejlig afkølende brise, så det ikke bliver for varmt. Du kan bo lige ved kysten med vores TUI Sensimar Isla Cristina eller vores Blue Star ADH Isla Cristina.

Uberørte strande
Costa de la Luz tiltrækker rigtig mange turister på grund af de fantastiske strande med fint og gyldent sand. Dog er her knap så mange turister som du vil finde ved nabokysten Costa del Sol. Costa de la Luz er kendt for, at du stadig kan finde helt uberørte strande med krystalklart vand.

Oplev Sevillas skønne kultur
Gå ikke glip af en tur til Sevilla, der byder på masser af kultur og shopping. Besøg for eksempel klosteret La Rábida i Huelva og middelalderbyen Ayamonte. I Sevilla finder du også masser af restauranter med fisk og skaldyr, hvilket i det hele taget karakteriserer hele området.

Windsurfing og kiteboard
Brisen fra Atlanterhavet giver gode muligheder for at prøve windsurfing og kiteboard. Både nybegyndere og erfarne vandsportsudøvere kan få en god oplevelse på vandet. Specielt i den sydlige del af Costa de la Luz er forholdende så gode, at der årligt bliver afholdt diverse internationale konkurrencer.

Læs mere om Costa de la Luz »

Stranden Costa de la Luz

Utrolig lækker strand, der ligger lige ved vores hoteller.

Solsenge på TUI Sensimar Isla Cristina Palace

Bali-inspirerede solsenge i haven på TUI Sensimar Isla Cristina Palace

Pool på TUI sensimar Isla Cristina palace

Lækker pool på TUI sensimar Isla Cristina palace.

Costa de la Luz

Hyggelige små restauranter i Isla Canela.

Katedralen i Cadiz

Katedralen i Cadiz er helt klart et besøg værd.

Old city hall cadiz

Den gamle City Hall i Cadiz omgivet af palmer.

Besøg Sevilla

Sevilla er en utrolig spændende by med kultur og lækker mad.

Havnefronten Costa de la Luz

Havnefronten på Costa de la Luz med lækker strand.

Anja Rejseskribent