Inspiration
Cruise til De Kanariske Øer med Thomson Majesty

Cruise til De Kanariske Øer med Thomson Majesty

2016-11-13

Planlægger du en tur til De Kanariske Øer? Så prøv noget nyt – en cruise mellem de Kanariske Øer, Portugal og Marokko.

Med et cruise med Thomson Majesty kan du forene det bedste af de kanariske øer med Madeira og Marokko. Med et cruise har du dit faste værelse, men ser alligevel noget nyt hver dag. Trænger du til et afbræk fra de mange oplevelser, kan du træne eller slappe af ved poolen på skibet. Aftnerne byder på masser af underholdning og god mad. Med helpension har du det meste inkluderet i prisen.

Med Thomson Majesty vil du opleve fantastisk natur, når du f.eks. besøger den grønne blomster-ø Madeira. Du vil opleve det charmerende kanariske gadeliv, hvor der er shopping, cafeer og restauranter for alle pengene. Og du vil opleve en helt anderledes kultur i Marokko, der med sine dufte og mange farver gør stort indtryk på alle rejsende.

5 restauranter – noget for enhver smag
På Thomson Majesty vil du aldrig mangle et sted at spise om bord. Med de 5 forskellige restauranter er der noget for enhver smag. Der serveres alt fra flere retters menu med tjener til afslappet buffet, hvor du selv udvælger maden. Hvis du vil prøve noget ekstraordinært, kan du booke bord på skibets a la carte restaurant.

Underholdning
Både dag og nat vil du finde underholdning på skibet. Du kan se frem til fester på dækket, cabaret, diskotek og live forestillinger med band. Derudover kommer der løbene special guest stjerner og underholder.
Du kan også fordrive tiden i casinoet eller i en af de 7 barer – i udsigtsloungen øverst, deltage i quizzer eller bingo i Fireworks Loungen eller nyde livet ved poolbaren.

Tre ruter med Thomson Majesty
Du kan vælge mellem tre forskellige ruter med Thomson Majesty. Enten går turen til Madeira, fire at de store kanarieøer med en afstikker til Marokko. Eller du kan vælge de traditionelle øer, La Palma, Madeira og Tenerife, der er det bedste af Portugal og Spanien. Og sidst kan du vælge Madeira, El Hierro og La Gomera. Når skibet når en ny havn kan du vælge om du vil på heldagstur, shoppe selv eller bare slappe af på skibet. Du kan også kombinere din rejse med et ophold i det store udvalg på Gran Canaria.

Læs mere om Thomson Majesty og dens ruter »

Thomson Majesty ved La Palma

Thomson Majesty i solnedgangen ved La Palma, Gran Canaria.

Poolen på Thomson Majesty

Poolen på Thomson Majesty

Farverige Madeira

Den farverige hovedby Funchal på Madeira.

Las Palmas

Den charmerende by Las Palmas på Gran Canaria.

Puerto del Carmen på Lanzarote

Puerto del Carmen er Lanzarotes mest farverige
badeby med gyldne strande, shopping, restauranter og natteliv.

Santa Cruz på Tenerife

Den charmerende hovedstad Santa Cruz på Tenerife.

Svævebanen på Madeira

Tag svævebanen op ad bjerget i Funchal på Madeira og oplev den flotte natur fra 1. parket.

Krydderier Marokko

En krydderihandler i Marokko. Her er noget for enhver smag.

Agadir Kasbah Souk

Soukken i Agadir hvor der sælges alt fra puder til sølvsmykker.