Inspiration
Bliv inspireret af Sri Lanka

Bliv inspireret af Sri Lanka

2016-11-04

Sri Lanka byder på lavvandede sandstrande, regnskov, templer og safariparker. Her lister vi tre grunde til at du skal opleve vinterens store rejsenyhed.

3 grunde til at besøge Sri Lanka

  1. Oplevelserne. Sri Lanka er perfekt til familier og andre der vil opleve meget på ferien. Hvorfor ikke tage en udflugt til de grønne bjerge? Se Sri Lankas rige dyreliv med f.eks. elefanter og leoparder. Eller forkæl dig selv med the. Du ender sikkert med at have tasken fyldt med velduftende drikbare souvenirer.

  2. Hotellerne. Kunne du tænke dig at bo på et historisk romantisk hotel med kolonial stil? Eller vil du fylde dine dage med aktiviteter for hele familien? Vi har et bredt udvalg af hoteller i Sri Lanka, uanset hvem du er og hvad du vil bruge din ferie på. Vil du have det meste ud af ferien kan du kombinere Sri Lanka med Maldiverne i form af en kombinationsrejse.

  3. Maden. Sri Lanka har en helt fantastisk farverig madkultur. Friske fisk, kokosnødder direkte fra træet og masser af krydderier. Maden er knap så stærk som i Indien, men som deres nabo, bruger de karry som bund i næsten alle deres retter, der ofte består af ris, kokosnød og frisk fisk. Prøv f.eks. deres lækre indbagte fladbrød Rote eller deres ”hoppers” – en slags hård pandekage, der serveres med forskelligt tilbehør.

Læs mere om Sri Lanka »

Læs 5 tips til udflugter på Sri Lanka »

 

Elefanter på Sri Lanka

Sri Lanka har et rigt dyreliv. Specielt elefanter er der mange af.

 

Frisk frugt på Sri Lanka

Der er masser af fersk frugt og grønt på den frodige ø

 

Fiskere på Sri Lanka

Der bliver fisket på en helt speciel måde på Sri Lanka

 

Mount Lavinia hotel på Sri Lanka

Hotel Mount Lavinia i kolonistil på Sri Lanka

 

Hotel på Sri Lanka

Et at vores lækre hoteller på Sri Lanka

 

Hyggelig strandbar på Sri Lanka

Hyggelig strandbar på Sri Lanka

 

Stranden på Sri Lanka

Smukke strande med palmer.

 

Oplev Sri Lanka med TUI

Oplev Sri Lanka med TUI

Anja Rejseskribent