Her er de bedste desserter på flyet

Når maden bliver serveret, plejer den at stå længst oppe til venstre på bakken - den lille syndige dessert, som de fleste af os plejer at gemme til kaffen. Vi har fået to testpersoner til at smage sig igennem fem forskellige desserter, som serveres ombord på vores charterflyselskab TUI fly. Læs med og find ud af hvilken dessert, som blev den klare vinder.
Smagstest af desserter TUI
Simon og Eva er lige gået i gang med at smage den første af fem lækre desserter.

Vi er samlet i et konferencerum, som i dagens anledning er lavet om til et konditori. Opgaven er enkel. Smag på hver dessert, uden at sige noget om dine reaktioner. Noter herefter hvilken karakter de forskellige desserter skal have på en skala fra 1-6.
Juryen består af to erfarene charterrejsende. Eva Säfström, 50 år, beskriver sig selv som en almindelig kagespiser. Hun kan både lide fine og almindelige kager. Simon Aspenberg, 29 år, hører til en lidt yngre og muligvis mere sundhedsorienteret generation, men han indrømmer, at han har en sød tand.

Jordbær- og rabarberkage med vaniljesauce

EVA: Smagen minder mig om min barndom, da vi var til kaffeselskab hos min mormor. Den syrlige smag får smagsløgene til at løbe i vand. Vaniljesaucen komplementerer det syrlige godt.
EVAS KARAKTER: 3 AF 6

SIMON: Den ser hjemmelavet ud, og vaniljesaucen har de rigtige sorte kerner. Mixen af rabarbernes syrlighed og vaniljesaucens sødme er en lige så stor succes som marcipanen juleaften.
SIMONS KARAKTER: 5 AF 6

Citronmarengstærte

EVA: Sukkersød klassiker, flot med sin creme brulee-overflade, men lidt hård og smuldrende i bunden. Den giver mig associationer til fortorvscafeer i Paris.
EVAS KARAKTER: 4 AF 6

SIMON: Jeg kan godt lide konsistensen mellem det søde, marengs og citronen. Citronlaget er kagens højdepunkt - uden det ville kagen ikke smage af meget.
SIMONS KARAKTER: 4 AF 6

Moussekage med bær

EVA:Tiltalende lyserød gelétop. Konsistensen er lidt klæbrig. Det føles lidt som at drikke et glas rødvin bare i kageform. Kagen har en let pebret eftersmag.
EVAS KARAKTER:4 AF 6

SIMON: Jeg syntes den så noget speciel ud, men da jeg smagte den fik jeg en helt anden opfattelse. Bærsmagen er tydlig og kagen er tilpas sød. Passer perfekt når man rejser mod et solrigt rejsemål.
SIMONS KARAKTER: 4 AF 6

Chokoladekage med kokos

EVA: Karibisk strand og dansk sommereng mødes i en perfekt kombination. Klassisk chokoladekage med et pift af piña colada og appelsinkrokant.
EVAS KARAKTER: 5 AF 6

SIMON:Jeg havde skyhøje forventninger, eftersom kagen minder mig om min yndlingskage. Smagen er dog for svag, og jeg savner det cremede lag i midten.
SIMONS KARAKTER: 3 AF 6

Chokoladefondant - BEDST I TEST!

EVA: Et kunstværk med to forskellige slags chokolade i lag. Den giver mig lyst til at drikke en macchiato og et glas cognac.
EVAS KARAKTER: 6 AF 6

SIMON: Allerede da jeg så dekorationen på toppen af kagen fik jeg høje forventninger, og jeg blev ikke skuffet. Perfekt balance mellem fast og cremet, kraftig kakaosmag og toner af karamel.
SIMONS KARAKTER: 6 AF 6

Læs mere om mad på flyet

Feriens første måltid er noget mange ser frem til. Foruden grundmenuen kan du bestille festmåltid, champagnemorgenmad og mange tilpassede varianter som f.eks. vegetarisk, glutenfrit og laktosefrit. Her læser du mere om mad på flyet.

Lignende indlæg

Hoteller på Mallorca, hvor All Inclusive indgår

At lede efter en restaurant på tom mave er aldrig sjovt. At gå fra det ene sted til det andet og bare vide, at der ikke er noget for alle i familien. Energien daler og humæret gør lige så. Vælg istedet et hotel, hvor All Inclusive indgår i prisen, og gå til et allerede dækket bord til både morgenmad, frokost og aftensmad.
Freyja Freyja

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Dreamliner. Længere rejser med mindre udslip

På TUIs oversøiske flyvninger benytter vi de mest energieffektive fly. En Dreamliner bruger op til 20 procent mindre brændstof end andre fly af samme størrelse, hvilket reducerer udslippet markant. Vi har set nærmere på flyet, der i vinter kan bringe dig til Thailand, Vietnam, Mexico og flere andre tropiske rejsemål.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Durres Riviera – solferie med et twist

Det kan føles, som om du kunne være ethvert andet sted ved Middelhavet – når du strækker dig i solstolen, bestiller et glas bobler i strandbaren eller tramper rundt på en cykelbåd. Men Durres Riviera byder på helt unikke oplevelser inden for mad, kultur og byliv. Læs videre og få det bedste af to verdner.
Stine Sørensen Stine Sørensen