Bamseklubbens app. Lavet til børn - af børn

Den bedste familieferie er mere end blot tiden, man er bortrejst. Dagene man længes, forberedelserne til ferien, suset i maven, når flyet letter samt minderne er mindst lige så vigtige. For at få skabt den rette feriefølelse har vi fået hjælp af familier og børn til at skabe en app, hvor det er muligt at møde Bamse året rundt!

Det at bygge en app er mere end bare koder og design, især når appen skal bruges af det yngste publikum. Derfor begyndte udviklingen af Bamseklubbens app med at involvere familier med børn, som har besøgt Bamseklubben. Hvordan kan vi få samlet det magiske ved ferien i en app? Sammen med familierne kom vi frem til, at appen skulle være udforskende, lærende, underholdende og ikke mindst kunne forberede børnene på rejsen - alt imens den skulle kunne forlænge følelsen fra ferien efter man er kommet hjem. Essentielt var det, at den skulle udvikles af børn - til børn.

Bamseklubben TUI
Indsigterne fra arbejdet med familierne, tog vi med os, da vi indspillede de nye Bamsefilm. Herudover bad vi linceserede Bamsetegnere fremstille illustrationerne til appen.

Børnene fik lov at tilpasse indholdet i appen

Næste skridt var at få hjælp af børn til at tilpasse appen. På den måde kunne appen blive så god som muligt. Syntes børnene, at appen var sjov, udforskende og lærende, præcis som vi voksne syntes? For at undersøge dette samlede vi 13 børn i alderen 3-6 år og lod dem teste appen i nogle timer.

Næste version testes af familier

Alle tests blev filmet og behandlet af et eksternt firma. Resultatet blev, at vi kunne forkaste nogle teorier og beholde andre. Vi fik nye inputs og tilpassede appen efter den feedback vi fik fra børnene.
Næste skridt bliver, at sende to testfamilier til Kreta for at teste Bamseklubbens app inden, under og efter ferien. Deres indsigter vil ligge til grund for den næste version af appen. Følg testfamilierne og deres rejser på vores forskellige kanaler fra midten af juni. Appen kan findes i App Store.

Lignende indlæg

Tenerife for hele familien

I de kolde og blæsende vintermåneder vælger mange danske familier at tanke op på D-vitaminkontoen med en tur til de kanariske øer. Tenerife er et populært valg – især på grund af den smukke grønne natur og ikke mindst den kæmpe vulkan, Teide, i centrum af øen. Udover de lune og milde dage byder øen på mange oplevelser for hele familien. Vi har samlet nogle af de allerbedste lige her.
Stine Sørensen Stine Sørensen

TUI Blue For Families

TUI Blue er vores nye flagskib til dig, der ønsker at feriens indkvartering skal være en oplevelse i sig selv. Til dig der ved at poolen er børnenes foretrukne sted og at du trives bedst når hele familien er samlet. På TUI Blue findes der tre forskellige typer af hoteller. Her fortæller vi mere om TUI Blue For Families, som tidligere hed TUI Family Life.

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Børnevenlige hoteller i Thailand - 5 tips

Vi har længe vidst, at Thailand er enormt børnevenligt. Strandene er lavvandende, ingen fryser, det er let at rejse rundt på egen hånd, og børnene bliver modtaget med åbne arme. Men det kan være svært at finde det perfekte familiehotel blandt de hundredvis af hoteller, der bliver tilbudt. Her er en liste med fem store favoritter blandt børnefamilier.
Stine Sørensen Stine Sørensen