Bamseklubbens app. Lavet til børn - af børn

2017-05-31
Laura
Den bedste familieferie er mere end blot tiden, man er bortrejst. Dagene man længes, forberedelserne til ferien, suset i maven, når flyet letter samt minderne er mindst lige så vigtige. For at få skabt den rette feriefølelse har vi fået hjælp af familier og børn til at skabe en app, hvor det er muligt at møde Bamse året rundt!

Det at bygge en app er mere end bare koder og design, især når appen skal bruges af det yngste publikum. Derfor begyndte udviklingen af Bamseklubbens app med at involvere familier med børn, som har besøgt Bamseklubben. Hvordan kan vi få samlet det magiske ved ferien i en app? Sammen med familierne kom vi frem til, at appen skulle være udforskende, lærende, underholdende og ikke mindst kunne forberede børnene på rejsen - alt imens den skulle kunne forlænge følelsen fra ferien efter man er kommet hjem. Essentielt var det, at den skulle udvikles af børn - til børn.

Bamseklubben TUI
Indsigterne fra arbejdet med familierne, tog vi med os, da vi indspillede de nye Bamsefilm. Herudover bad vi linceserede Bamsetegnere fremstille illustrationerne til appen.

Børnene fik lov at tilpasse indholdet i appen

Næste skridt var at få hjælp af børn til at tilpasse appen. På den måde kunne appen blive så god som muligt. Syntes børnene, at appen var sjov, udforskende og lærende, præcis som vi voksne syntes? For at undersøge dette samlede vi 13 børn i alderen 3-6 år og lod dem teste appen i nogle timer.

Næste version testes af familier

Alle tests blev filmet og behandlet af et eksternt firma. Resultatet blev, at vi kunne forkaste nogle teorier og beholde andre. Vi fik nye inputs og tilpassede appen efter den feedback vi fik fra børnene.
Næste skridt bliver, at sende to testfamilier til Kreta for at teste Bamseklubbens app inden, under og efter ferien. Deres indsigter vil ligge til grund for den næste version af appen. Følg testfamilierne og deres rejser på vores forskellige kanaler fra midten af juni. Appen kan findes i App Store.

Lignende indlæg

5 grunde til at en ferie er bedre med TUI

Ude godt, men hjemme bedst… stemmer det virkelig altid? Absolut ikke. På TUIs familieferier kan ude være meget bedre end bare godt. Alt fra grillaftener, svømmeskole og træning til ganske enkelt at vågne om morgenen, kan være meget bedre når du er væk.
Sissi Sissi 2019-05-22

De bedste familiehoteller på Cypern

Familievenlige Cypern er et af Middelhavets mest solsikre steder. Øen har alle grundingredienser til den perfekte børneferie, med smagsoplevelser der tilfredsstiller selv de mindste og mest kræsne gæster. Her er blandt andet strande, slotte og seværdigheder fra antikken. Her er også parker, vandaktiviteter, museer, bådture og is i lange baner. Det er nok til at forkæle hvem som helst. Her kan du se nærmere på de mest familievenlige hoteller på Cypern!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14

8 familiehoteller direkte ved stranden

TUI Family Life-hotellerne har alt du kan ønske dig til en god familieferie. Alt lige fra store poolområder til børneklubber, aktiviteter, restauranter, og fitness. Oven i dette er beliggenheden altid god! Her guider vi dig til vores Family Life hoteller direkte ved stranden.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-06

Klimakompenserede familiehoteller – kun hos TUI

TUI Family Life hedder hotellerne til familiens bedste ferie. Der finder du alt fra store pools til børneklubber, fitnesstræning, sund mad og meget andet. Men ikke nok med det. TUI er desuden det eneste selskab i rejsebranchen, der klimakompenserer sine førende hotelkoncepter for familier. Og det gælder i øvrigt også alle vores andre koncepthoteller.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-06