2018-05-23

Alcudia Pins eller Caldera Beach – Hvad skal du vælge?

Selvom to af vores mest populære familiehoteller, TUI Family Life Alcudia Pins og TUI Family Life Caldera Beach, ligger i hvert deres land, kan det alligevel være svært at vælge imellem de to fantastiske hoteller. Står du midt i beslutningens afgørende fase? Så læs endelig videre – vi hjælper dig med at vælge!

Både Alcudia Pins på Mallorca og Caldera Beach på Kreta er TUI Family Life-hoteller, altså vores bedste hoteller for hele familien. Her findes noget for alle – lige fra dem, der endnu kravler på alle fire til teenagere og deres bedstefædre. Der er børneklubber for alle aldre, træningslektioner med Les Mills samt show og underholdning hver eneste aften for bare at nævne lidt. Men når de to hoteller nu har så meget tilfælles, hvad adskiller dem så? Og hvilket skal du vælge?

TUI Family Life Alcudia Pins med Mallorcas bedste beliggenhed

De, som har boet på Alcudia Pins, nævner ofte hotellets beliggenhed som det allerførste: Midt på den lyse strand, Playa de Muro. Sandet er fint, og stranden er lavvandet, så mere børnevenligt bliver det næsten ikke, og her er masser af plads til plask og leg. Det turkise hav glimter i solen og leder tankerne hen på en paradisstrand på en caribisk ø. Derfor må du ikke gå glip af en dag ved stranden i løbet af ferien, selvom hotellet selvfølgelig har både pool, børnepool og babypool.

Mange sætter også pris på området rundt om hotellet og havnen i Alcudia samt den gamle del af Alcudia, som ligger lidt længere borte.

TUI Family Life Caldera Beach – sin helt egen lille ferielandsby

Caldera Beach er inddelt i forskellige områder; en lidt roligere del og en med mere plads til fat og leg – begge områder har deres egen pool. Derudover får du adgang til faciliteterne på søsterhotellet Creta Pardise. Når du bevæger dig rundt mellem de forskellige hoteldele, er det næsten som at gå på opdagelse i en lille by. Du behøver altså ikke forlade hotellet under hele ferien, hvis det er det, du foretrækker.

Lige neden for hotellerne ligger stranden, som består af både sand og rullesten. Landsbyen Gerani, hvor hotellet ligger, er ikke så stor, men nogle kilometer derfra finder du Agia Marina og Platanias, som er større byer, der begge har mere byliv at tilbyde (til og med mere end Alcudia).

Kunsten at vælge værelse

Et af årets nyheder er, at du nu kan vælge, hvilket værelse du vil bo i, hvis du bestiller Alcudia Pins. Foretrækker du at bo på 3. etage eller lige ved elevatoren? Rejser du på en lørdag, er det muligt selv at vælge. Tre uger før afrejse får du en e-mail om, hvordan du gør.

På Caldera Beach vælger du som altid mellem lejligheder i forskellige størrelser, samt om du vil bo i Olympus-delen (den rolige del) eller Afrodite-delen (den livlige del nærmere stranden). Men hold godt øje med hjemmesiden – måske bliver det også snart muligt at vælge din favorit placering på Caldera Beach og alle vores andre TUI Family Life-hoteller.

Vil du bo ekstra luksuriøst, skal du bestille en suite med egen pool på Creta Paradise.

Anmedelser af TUI Family Life Alcudia Pins

Meget fint hotel til børnefamilier med fine værelser og maden er rigtig god til trods for, det er den buffetrestaurant.

Bedømmelse: 10 | Linnea, maj 2018

Vidunderlig strand med krystalblåt/-grønt vand – hyggelig havn lige ved hotellet

Bedømmelse: 9 | Kenny, maj 2018

Anmeldelser af TUI Family Life Caldera Beach

Utroligt hyggeligt hotelområde med flotte værelser i fine og rolige omgivelser i herlige Gerani, og endda i busafstand fra Agia Marina, hvis man vil have lidt bymiljø.

Bedømmelse: 9 | Thomas, sep 2017

Meget børnevenligt. To gode legepladser. Vi rejste med børn på 1 år og 3 år og poolen nær stranden (Afrodite) passede til begge børn. Vi var positivt overraskede over hotellets flotte standard, buffetens høje kvalitet samt den naturskønne beliggenhed. Meget anbefalelsesværdigt!
Bedømmelse: 10 | Anne Sofie, apr 2018

Lignende indlæg

Den Dominikanske Republiks bedste strande

Den Dominikanske Republik byder på mange drømmestrande. Her har vi listet vores absolutte favoritter.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-25

Hoteller på Kanarieøerne, hvor All Inklusive indgår

Vil du vide præcis, hvad ferien kommer til at koste og være sikker på, at der altid er noget mad, der falder i hele familiens smag? Så kan det være en god idé at bestille et hotel, hvor All Inklusive indgår i prisen. Her har vi listet alle de hoteller på De Kanariske Øer, hvor du får All Inklusive med i prisen.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-13

De bedste oplevelser i Egypten

Egypten blandt de feriedestinationer hvor du får mest for pengene, og det er ovenikøbet et ret solsikkert valg i vinterhalvåret. Her finder du elegante resorthoteller og lange, gyldne strande, men også meget mere end det! Vi tipser om alt det, du kan opleve i Egypten – fra shopping i basarerne til snorkling i det røde hav og ikke mindst en tidsrejse tilbage til faraoernes gravkamre, sfinxer og hieroglyffer.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-21

RIU – fra paradisstrand til storby

RIU-hotellerne har mange gæster, der vender tilbage år efter år. Maden er i topklasse, servicen er ud over det sædvanelige, og du er altid sikker på en god beliggenhed. Hvad du måske ikke vidste om RIU er, at hotellerne både findes på paradisøer og i storbyer. Her lister vi nogle fantastiske RIU-hoteller, du bør besøge snarest.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-20