9 grunde til at I skal bo på TUI Family Life

2019-04-14
Stine Sørensen
Når vi holder ferie, at det vigtigt at alle trives og kan gøre lige præcist det, vi hver især har lyst til. Men vigtigst af alt, er ferien der, hvor vi gør ting sammen – og hvor vi skaber de minder, vi deler resten af livet. TUI Family Life er det perfekte valg til familieferien. Læs her hvorfor!

1. Værelser til hele familien

TUI Family Life har værelser til både store og små familier. Her bor du i lejligheder eller hotelværelser, som er designet lige præcis til familier. Og hvorfor ikke opgradere til swip-up så børnene kan lave ”bomben” direkte fra terrassen? Er I en familie af vandhunde, kan I bestille et TUI Family Life med vandland som TUI Family Life Aegean Blue, TUI Family Life Aegean Park eller TUI Family Life Tropical Resort.

2. En pool til enhver smag

Er du til en rolig dag ved pool? Eller en pool fyldt med sjov? Flere pools og en børnepool? Måske solsejl ved babypoolen for de allermindste? Du kan slappe af med en god bog i solstolen, mens resten af familien har vandkrig i en pool længere væk.

TUI Family Life
Babypool, børnepool, aktivitetspool eller en stille pool – poolvalget er dit!

3. Hele din indkvartering i appen

Måske spørger ungerne, hvad I skal have til middag i aften? Bor du på TUI Family Life skal du blot kigge i appen, så kan du se hele dagens menu. Eller du har måske lyst til at være med på en af træningslektionerne eller se showet senere? Appen fortæller dig de præcise træningstider og giver dig hele dagens program. Hvornår kommer Bamse og holder minigolfturnering eller chokoladeparty? Tjek appen og få svar med det samme! Til flyrejsen finder du desuden Bamse-appen for de mindste. Læs mere her.

4. Børneklubber for 0-11 år & Hangout for teenagerne

Ferien bliver aldrig kedelig, når du kan hænge ud med Bamse og tage på skattejagt, spise sig propmæt til pizzaparty og slå mor og far i en vandkrig. Desuden lærer børnene også om at rejse rundt i verden og laver eksperimenter. Vi har Babyclub for 0-3 årige, Bamseklub for børn mellem 3-5 år og @611 for 6-11-årige. For de lidt ældre børn er der Hangout – en garanteret forældrefri-zone (med WiFi). Og du slipper for tilmeldingskøer – det hele kan nemlig bestilles direkte i appen.

5. All Inclusive af høj kvalitet

På TUI Familiy Life er der altid mindst to restauranter at vælge mellem. Du får overdådige buffeter med uendelige valgmuligheder (og lidt til) samt en á la carte restaurant, hvis du mere er i humør til det. Her bliver både den madglade og den kræsne familie glad. Børn op til 12 år spiser gratis og har deres egen buffet med favoritterne – og måske det bliver nemmere at lokke dem med tzatziki i det græske øhav end hjemme i køkkenet.

Også familier, der spiser vegetarisk eller vegansk, kan finde deres favoritter, ligesom allergier og specielle diæter tilgodeses. Uddannede kokke laver mad i åbne køkkener, så du kan orientere dig i udbuddet, der findes altid en stor salatbuffet og ingen dage ligner hinanden.

TUI Family Life
Der findes noget for alle madvaner på TUI Family Life.

6. Gym og Les Mills klasser

Tag dit træningsprogram med ferien. Med veludstyret fitnesslokaler og gratis Les Mills lektioner har du optimale muligheder for at vedligeholde din træning på ferien. Du kan selvfølgelig også blive liggende i solstolen og nøjes med at kigge på træningsholdene, hvis det er det, du foretrækker.

TUI Family Life
Træning og fornøjelse kan sagens forenes under ferien.

7. Show hver aften

Uanset om du foretrækker Bamse, klovne, schlager eller en musical har vi et show til dig. For dig, der har børn, som er glade for at optræde eller bare nysgerrige, kan de være med i ”Step up and Move” og vise, hvad de kan på den store scene.

8. Gratis WiFi

Selvfølgelig skal du dele dine dejlige ferieminder med alle derhjemme. Vi har gratis WiFi på værelsersne, omkring poolen og i restauranten. Perfekt til når du skal tjekke appen, planlægge feriedagen og smide en billede på Instagram.

TUI Family Life
Vær opkoblet døgnet rundt eller kobl helt af under ferien – valget er dit!

9. Svømmeskole for alle

På vores TUI Family Life kan alle fra 5 år og op lære at svømme (deltager du i to uger giver vi desuden første svømmetag-garanti). Der findes også plask og leg for dem, som er fyldt 4 år og er vant til vand.

Men det er ikke kun børnene, som kan lære noget nyt på ferien. Grib chancen og blev bedre til at svømme crawl på ferien.

TUI Family Life
Lær at svømme på TUI Family Life.

Men vigtigst af alt...

... vores TUI Family Life er skabt med et formål for øje: At I skal få nogle stunder sammen, som I ikke vil glemme. Chokoladefontænen ved middagsbordet, elevatorturen med Bamse, vandmelonen på stranden eller yoga i solopgangen bliver meget bedre, når I kan gøre det sammen. Her får I tid sammen, men alle kan holde ferie lige som de har lyst.

TUI Family Life
De bedste minder, er dem I skaber sammen.

Vi har TUI Family Life-hoteller i hele verden. Læs mere og find dit kommende favorithotel her.

Lignende indlæg

Boutiquehoteller i Thailand – fra budget til luksus

Er du hotelnørd med hang til at være gæst i et personligt indrettet ”hjem” på ferien? Så skal du kigge nærmere på vores boutiquehoteller – små intime hoteller med fokus på design og personlig atmosfære. Her finder du nogle af vores favorit boutiquehoteller i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-09

All Inclusive-hoteller på Kap Verde – 7 tips

En af de sværeste opgaver i forbindelse med en rejse er at regne det daglige forbrug ud. Du spørger dig selv inden rejsen, hvad udgifterne til mad, drikke og aktiviteter vil koste i løbet af rejsen. Når du er ankommet til Kap Verde fornemmer du duften af nybagt brød, sprød bacon, røræg og frisk frugt. Og du tænker: ”Hvorfor var det lige at vi fravalgte muligheden for at tilkøbe morgenmad?” Med All Inclusive kan du nyde alle lækkerierne uden at skulle spekulere på prisen. Her er en guide til de bedste hoteller!
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-04

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi 2019-05-21

Luksushoteller på Cypern

Bekvemmelighed, femstjernet service og gourmetmiddage i solnedgangen. Alt dette får du på en af Middelhavets mest solsikre øer, med Europas reneste badevand! Her er fem af vores absolut mest luksuriøse hoteller på Cypern – både eksklusive voksenhoteller og fantastiske familiehoteller, til store og små livsnydere.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14