2019-05-13

21 hoteller – 21 oplevelser

Vi hos TUI elsker at fortælle om alt, hvad vi kan love dig på vores TUI Family Life-hoteller, vores Blue Star-hoteller og vores par-hoteller TUI Sensimar. Men selv om vi har krav til vores hoteller, så er de alle unikke på deres egen måde. I alt har vi 21 Family Life-hoteller og med det også 21 unikke oplevelser, hvis du ser bort fra det der forener dem.

Der er masser af ting som vi kan garantere, at du oplever på hvert eneste af vores TUI Family Life-hoteller – skønne pools samt god mad, og lad os heller ikke glemme kære gamle Bamse. Men her får du en liste med noget af det du IKKE kan få overalt eller på hvert eneste hotel.

1. TUI Family Life Alcudia Pins // Mallorca
Når du vil minimere tiden du ikke tilbringer på stranden eller ved poolen – så er Crispy Corner på TUI Family Life Alcudia Pins perfekt til en frokost. Herlig street-food-feeling direkte på stranden (og den indgår desuden i din All Inclusive). Gå hjem og læg dig KFC!

2. TUI Family Life Orquidea // Gran Canaria
Optimer træningen i ferien i den 25 meter lange motionspool og slap derefter af i kæmpejacuzzien med udsigt over Atlanten. Alt dette og meget mere alene på TUI Family Life Orquedia Club Spa i Bahia Feliz.

3. TUI Family Life Tres Vidas // Gran Canaria
Tager du til TUI Family Life Tres Vidas mellem februar og april, kan du tage op i bjergene og se mandeltræerne blomstre.

4. TUI Family Life Las Pitas // Gran Canaria
Hader du tapas? Så skal du ikke tage hertil. Men synes du at ferien bliver perfekt med en tapas-frokost og sangria som du spiser i godt selskab, så skal du helt sikkert bestille en ferie på TUI Family Life Las Pitas.

5. TUI Family Life Flamingo Beach Resort // Lanzarote
Stranden og havet er skønt, men er man lille kan det være besværligt med bølger. Derfor har man bygget en bølgebryder, der skaber en lille bugt med roligt vand ved TUI Family Life Flamingo Beach Resort. Perfekt til både sandslotte på stranden og til de små, der kan plaske i vandkanten.

6. TUI Family Life Marmari Beach // Kos
TUI Family Life Marmari Beach krydres maden ikke kun med krydderier fra hotellets egen have – hotellet har også sin egen vingård og byder på smagsprøver af deres egne signaturflasker.

7. TUI Family Life Aegean Park // Rhodos
På hotellet er der tre forskellige indkvarteringsområder – uanset hvilket du vælger, så har du alltid mulighed for at bestille en variant med swim up! Så hvor du end bor på TUI Family Life Aegean Park, så kan du altid minimere afstanden til nærmeste pool.

8. TUI Family Life Aegean Blue // Rhodos
Vil du nemt kunne veksle mellem poolliv og sand mellem tæerne? På TUI Family Life Aegean Blue ligger et af bassinerne nær havet. Du kan slappe af i poolen med havudsigt og bestille noget koldt at drikke fra baren, med bølgernes brusen som dit feriesoundtrack.

9. TUI Family Life Creta Paradise // Kreta
Slap af med guderne i det fredelige område Olympus, hvor TUI Family Life Creta Paradise har sit eget lille poolområde til dig, der ønsker fred og ro i ferien.

10. TUI Family Life Caldera Beach // Kreta
Lige som Bamse lærer os, at vi skal hjælpe dem der er små eller svage, så har personalet her sørget for at markere på stranden, hvor havdskildpadderne lægger deres æg – så ingen kommer for tæt på og ødelægger noget. Hvis du er heldig kan du måske få øje på en nyudklækket skildpadde ved stranden på TUI Family Life Caldera Beach.

11. TUI Family Life Kekyra Golf // Korfu
Her får du meget af grækenland men også lidt Italien på samme tid. TUI Family Life Kekyra Golf ligger nær Korfu by, hvor du kan opleve historiske paladser og arkitektur med venetiansk indflydelse, når du går rundt i de små snævre gader, der snor sig gennem de gamle kvarterer.

12. TUI Family Life Nausicaa Beach // Cypern
TUI Family Life Nausicaa Beach har virkelig en naturskøn beliggenhed med små vige langs klipperne. Du kommer derned via en lille badestige, så du kan snorkle og tage den første morgendukkert i havet.

13. TUI Family Life Aeneas Resort & Spa // Cypern
TUI Family Life Aeneas Resort & Spa har ikke kun Cyperns største pool – den ligger desuden kun 150 meter fra en af Europas smukkeste strande: Nissi Beach!

14. TUI Family Life Baia di Conte // Sardinien
TUI Family Life Baia di Conte er perfekt til den naturelskende familie, der ikke kan få nok af cykling og vandreture, for her bor du som nabo til et stort naturreservat med flere forskellige typer af ruter og stier.

15. TUI Family Life Janna e Sole // Sardinien
Du behøver ikke at tage til Aruba for at se flamingoer. På Sicilien bor en del af dem i en sø, der ligger i nærheden af TUI Family Life Janna e Sole. Og der skal ikke meget held til for at få øje på nogle af disse rosa fugle.

16. TUI Family Life Pascha Bay // Alanya
Udendørs biograf om sommeren er perfekt, især i det meget solsikre Alanya. På TUI Family Life Pascha Bay har du mulighed for at gense en favorit eller noget helt nyt – på et biograflærred, der placeret ude på hotellets private badebro.

17. TUI Family Life Side Resort // Side
Ruinerne efter det antikke Side ligger et stykke fra TUI Family Life Side Resort, så du nemt kan krydre ferien med lidt Romerrige.

18. TUI Family Life Tropical Resort // Marmariskysten
Vi har vel alle lavet pandekager, men har du smagt de tyrkiske pandekager? Hvis ikke, så kan du gøre det på TUI Family Life Tropical Resort hvor, ifølge vores gæster, man serverer verdens bedste tyrkiske pandekager.

19. TUI Family Life Bellevue Resort // Istrien
Her bor du midt i den kroatiske skærgård med udsigt mod øerne Cres og Krk. Rundt om TUI Family Life Bellevue Resort er der masser af ruter til jogging og mountainbiketure i de omkringliggende skove.

20. TUI Family Life Nevis Resort // Bulgarien
Selvfølgelig er TUI Family Life Nevis Resort ikke vores eneste hotel med vandpark, men her har du ikke bare en vandpark på hotelområdet, du bor også som nabo til et rigtigt stort og adrenalinfremkaldende vandland, hvis du ønsker endnu flere baner at vælge mellem. Faktisk er vandlandet Bulgariens største!

21. TUI Family Life Mai Khao Lak // Thailand
Et rigtig godt hotelværelse kan være prikken over i’et i ferien. På TUI Family Life Mai Khao Lak kan du bo i en bungalow. På stranden. Med en privat pool. En bungalow på stranden med privat pool bliver en ferie der er svær at overgå.

Har du allerede fundet favoritten blandt vores 21 TUI Family Life, eller får du lyst til at tage en dukkert i Cyperns største pool? Se alle TUI Family Life her!

Lignende indlæg

Hvor skal du rejse hen i efterårsferien?

Når mørket sænker sig her hjemme og skolerne lukker ned i efterårsferien, så længes mange samtidigt mod varmere temperaturer, nye oplevelser og tid med familien. Her får du inspiration til en række rejser til både strand og storby.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-08-26

Boutiquehoteller i Thailand – fra budget til luksus

Er du hotelnørd med hang til at være gæst i et personligt indrettet ”hjem” på ferien? Så skal du kigge nærmere på vores boutiquehoteller – små intime hoteller med fokus på design og personlig atmosfære. Her finder du nogle af vores favorit boutiquehoteller i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-09

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi 2019-05-21

De bedste familiehoteller på Cypern

Familievenlige Cypern er et af Middelhavets mest solsikre steder. Øen har alle grundingredienser til den perfekte børneferie, med smagsoplevelser der tilfredsstiller selv de mindste og mest kræsne gæster. Her er blandt andet strande, slotte og seværdigheder fra antikken. Her er også parker, vandaktiviteter, museer, bådture og is i lange baner. Det er nok til at forkæle hvem som helst. Her kan du se nærmere på de mest familievenlige hoteller på Cypern!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14