20 hoteller – 20 oplevelser

Vi hos TUI elsker at fortælle om alt, hvad vi kan love dig på vores TUI Blue *for all*, *for Two* og *for Families*. Men selv om vi har krav til vores hoteller, så er de alle unikke på deres egen måde. I alt har vi 20 TUI Blue for Families-hoteller og med det også 20 unikke oplevelser, hvis du ser bort fra det, der forener dem.

Der er masser af ting som vi kan garantere, at du oplever på hvert eneste af vores TUI Blue for Families-hoteller – skønne pools samt god mad, og lad os heller ikke glemme kære, gamle Bamse. Men her får du en liste med noget af det du IKKE kan få overalt eller på hvert eneste hotel.

1. TUI Blue Alcudia Pins // Mallorca

Når du vil minimere tiden du ikke tilbringer på stranden eller ved poolen – så er Crispy Corner på TUI Blue Alcudia Pins perfekt til en frokost. Herlig street-food-feeling direkte på stranden (og den indgår desuden i din All Inclusive). Gå hjem og læg dig KFC!

2. TUI Blue Orquidea // Gran Canaria

Optimer træningen i ferien i den 25 meter lange motionspool og slap derefter af i kæmpejacuzzien med udsigt over Atlanten. Alt dette og meget mere alene på TUI Blue Orquedia Club Spa i Bahia Feliz.

3. TUI Blue Tres Vidas // Gran Canaria

Tager du til TUI Blue Tres Vidas mellem februar og april, kan du tage op i bjergene og se mandeltræerne blomstre.

4. TUI Blue Las Pitas // Gran Canaria

Hader du tapas? Så skal du ikke tage hertil. Men synes du at ferien bliver perfekt med en tapas-frokost og sangria som du spiser i godt selskab, så skal du helt sikkert bestille en ferie på TUI Blue Las Pitas.

5. TUI Blue Flamingo Beach Resort // Lanzarote

Stranden og havet er skønt, men er man lille kan det være besværligt med bølger. Derfor har man bygget en bølgebryder, der skaber en lille bugt med roligt vand ved TUI Blue Flamingo Beach Resort. Perfekt til både sandslotte på stranden og til de små, der kan plaske i vandkanten.

6. TUI Blue Marmari Beach // Kos

TUI Blue Marmari Beach krydres maden ikke kun med krydderier fra hotellets egen have – hotellet har også sin egen vingård og byder på smagsprøver af deres egne signaturflasker.

7. TUI Blue Aegean Park // Rhodos

På hotellet er der tre forskellige indkvarteringsområder – uanset hvilket du vælger, så har du altid mulighed for at bestille en variant med swim up! Så hvor du end bor på TUI Blue Atlantica Aegean Park, så kan du altid minimere afstanden til nærmeste pool.

8. TUI Blue Aegean Blue // Rhodos

Vil du nemt kunne veksle mellem poolliv og sand mellem tæerne? På TUI Blue Atlantica Aegean Blue ligger et af bassinerne nær havet. Du kan slappe af i poolen med havudsigt og bestille noget koldt at drikke fra baren, med bølgernes brusen som dit feriesoundtrack.

9. TUI Blue Atlantica Caldea Paradise // Kreta

Slap af med guderne i det fredelige område Olympus, hvor TUI Blue Atlantica Caldea Paradise har sit eget lille poolområde til dig, der ønsker fred og ro i ferien.

10. TUI Blue Caldera Beach // Kreta

Lige som Bamse lærer os, at vi skal hjælpe dem der er små eller svage, så har personalet her sørget for at markere på stranden, hvor havdskildpadderne lægger deres æg – så ingen kommer for tæt på og ødelægger noget. Hvis du er heldig kan du måske få øje på en nyudklækket skildpadde ved stranden på TUI Blue Atlantica Caldera Beach.

11. TUI Blue Kekyra Golf // Korfu

Her får du meget af Grækenland men også lidt af Italien på én og samme tid. TUI Blue Kekyra Golf ligger nær Korfu by, hvor du kan opleve historiske paladser og arkitektur med venetiansk indflydelse, når du går rundt i de små snævre gader, der snor sig gennem de gamle kvarterer.

12. TUI Blue Nausicaa Beach // Cypern

TUI Blue Nausicaa Beach har virkelig en naturskøn beliggenhed med små vige langs klipperne. Du kommer derned via en lille badestige, så du kan snorkle og tage den første morgendukkert i havet.

13. TUI Blue Atlantica Aeneas Resort // Cypern

TUI Blue Aeneas Resort & Spa har ikke kun Cyperns største pool – den ligger desuden kun 150 meter fra en af Europas smukkeste strande: Nissi Beach!

14. TUI Blue Baia di Conte // Sardinien

TUI Blue Baia di Conte er perfekt til den naturelskende familie, der ikke kan få nok af cykling og vandreture, for her bor du som nabo til et stort naturreservat med flere forskellige typer af ruter og stier.

15. TUI Blue Pascha Bay // Alanya, Tyrkiet

Udendørs biograf om sommeren er perfekt, især i det meget solsikre Alanya. På TUI Blue Pascha Bay har du mulighed for at gense en favorit eller noget helt nyt – på et biograflærred, der er placeret ude på hotellets private badebro.

16. TUI Blue Side Resort // Side, Tyrkiet

Ruinerne efter det antikke Side ligger et stykke fra TUI Blue Side Resort, så du nemt kan krydre ferien med lidt Romerrige.

17. TUI Blue Tropical Resort // Marmariskysten, Tyrkiet

Vi har vel alle lavet pandekager, men har du smagt de tyrkiske pandekager? Hvis ikke, så kan du gøre det på TUI Blue Tropical Resort hvor, ifølge vores gæster, man serverer verdens bedste tyrkiske pandekager.

18. TUI Blue Bellevue Resort // Istrien, Kroatien

Her bor du midt i den kroatiske skærgård med udsigt mod øerne Cres og Krk. Rundt om TUI Blue Bellevue Resort er der masser af ruter til jogging og mountainbiketure i de omkringliggende skove.

19. TUI Blue Nevis // Bulgarien

Selvfølgelig er TUI Blue Nevis ikke vores eneste hotel med vandpark, men her har du ikke bare en vandpark på hotelområdet, du bor også som nabo til et rigtigt stort og adrenalinfremkaldende vandland, hvis du ønsker endnu flere baner at vælge mellem. Faktisk er vandlandet Bulgariens største!

20. TUI Blue Mai Khao Lak // Thailand

Et rigtig godt hotelværelse kan være prikken over i’et på ferien. På TUI Blue Mai Khao Lak kan du bo i en bungalow. På stranden. Med en privat pool. En bungalow på stranden med privat pool bliver en ferie der er svær at overgå.

Har du allerede fundet favoritten blandt vores 20 TUI Blue for Families? Ellers så bliv endnu klogere her!

Lignende indlæg

Strande på Zanzibar

Øen Zanzibar, som ligger ud for Tanzania, er en af de paradisøer, som man kun ser på forsiden af rejsemagasiner eller på postkort. Kridhvide strande og svajende, grønne palmer, udsigten til et krystalklart hav og stråtægte parasoller. Men hvad gør de forskellige strande særlige? Og hvilke er must-see´s? Lad os guide dig til Zanzibars kendetegn - den ene smukke strand efter den anden.
Sissi F.N Sissi F.N

Blue Star 2.0 – nyd, oplev & bidrag

Fra og med april 2020 står navnet Blue Star for noget nyt og endnu bedre. Vi udvikler nemlig de 50 favorithoteller, så du kan nyde ferien på en måde, der også mindsker belastningen af miljøet, klimaet og lokalsamfundet.
Astrid S Astrid S

Hoteller på Kanarieøerne, hvor All Inklusive indgår

Vil du vide præcis, hvad ferien kommer til at koste og være sikker på, at der altid er noget mad, der falder i hele familiens smag? Så kan det være en god idé at bestille et hotel, hvor All Inclusive indgår i prisen. Her har vi listet alle de hoteller på De Kanariske Øer, hvor du får All Inclusive med i prisen.
Stine Sørensen Stine Sørensen

RIU – fra paradisstrand til storby

RIU-hotellerne har mange gæster, der vender tilbage år efter år. Maden er i topklasse, servicen er ud over det sædvanelige, og du er altid sikker på en god beliggenhed. Hvad du måske ikke vidste om RIU er, at hotellerne både findes på paradisøer og i storbyer. Her lister vi nogle fantastiske RIU-hoteller, du bør besøge snarest.
Stine Sørensen Stine Sørensen