Tak for tilliden! TUI blev valgt som Danmarks bedste rejsebureau i 2016, og det er vi meget stolte af. Vi arbejder hver dag med at levere unikke og inspirerende oplevelser til vores mange kunder.

Jeres opbakning er utrolig vigtig, og vi er glade for prisen, som vi vandt i Cirkusbygningen i København, hvor hele rejsebranchen afholdte prisuddeling. Vi er især glade, fordi prisen er givet ud fra en afstemning blandt forbrugerne, og derfor er et klart statement fra jer - Danmarks rejsende.

TUI vil også i 2018 gerne levere flere ’SMIL’ til alle kunder og tilbyde flere, nye ferie muligheder.

Uanset hvem du er og hvor du vil hen, så har vi en rejse til dig!

Bestil din næste drømmeferie her. Velkommen til TUI!

Medarbejdere på alle rejsemål

På alle vores mange rejsemål har vi egne medarbejdere, som du nemt kan komme i kontakt med døgnet rundt. Guiderne er behjælpelige med spørgsmål !om rejsen og har altid gode forslag til udflugter. Du får masser af information inden afrejse og et direkte nummer til vores guider på destinationen. Du har altid direkte adgang til guiderne via app’en TUI, sms eller telefon.

252 rejsemål i 28 lande

Vi tilpasser løbende vores program, så det passer til vores kunder og vi har rejsemål for enhver smag. Om man er til eksotiske strande i Thailands skærgård eller om man er til byferie i Rom. Om man er til All Inclusive hvor maden serveres fra morgen til aften eller om man selv vil finde den bedste lokale restaurant. Du kan lige nu vælge mellem 28 lande, 252 rejsemål og 1650 hoteller.

Hoteller for enhver

Med vores mange forskellige livsstilshoteller har du mulighed for at vælge præcis den ferieform, der falder i din smag. Er du til afslapning for hele familien, har vi hoteller der i hver sin detalje kræser om familien og dens behov på vores Family Life hoteller eller Blue Star. Er du mere til en romantisk parferie med luksushotel og drinks ved poolen så vælg vores TUI Sensimar eller RIU-hoteller. Eller vil du være aktiv på ferien og have masser af sjov så får du det med vores Robinsonhoteller eller TUI Magic Life.

Direkte med Dreamliner

Som et af de første charterselskaber i norden har vi fået opgraderet vores flyflåde med Dreamlineren. Et fantastisk lækkert fly, der giver mulighed for at flyve non-stop til mange flere destinationer og giver en komfort ud over det sædvanlige – også selvom du ikke booker premium-class.

TUI-appen

TUI-appen er vores ferie-app du kan hente til din smartphone eller tablet. I den kan du se alle detaljer om din rejse, komme i kontakt med vores guider og se vejret i netop det rejsemål du er på. Du har også mulighed for at opgradere din rejse med billeje, spændende udflugter eller lækkert måltid under flyvningen. App’en kan også bruges til at finde inspiration til den næste rejse.

Kundeservice åbent 8-22

Vores åbningstider på telefonen er:

Mandag til torsdag: Kl. 08.00 - 21.00

Fredag: Kl. 08.00 - 18.00

Lørdag: Kl.10.00 - 15.00

Søndag: Kl. 09-00 - 21.00

Chatten har åbent alle hverdage Kl. 08.00 - 22.00

Lørdag & Søndag: 09.00 - 22.00

Vi har masser af erfaring, så du kan både ringe for at booke en rejse, men vi er også behjælpelige med at give gode råd til hvilket rejsemål og hotel du skal vælge og tips til området og aktiviteter i nærheden.

Bestil nu, betal senere

Du kan bestille din rejse i god tid, så du er sikker på at få det bedste værelse på hotellet – et depositum skal betales inden 5 dage efter købet, men det resterende beløb for rejsen, kan du vente med at betale senest 60 dage inden afrejse.

Tryghed på rejsen

Vi er medlem af rejsegarantifonden og står altid klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå udfordringer. Vi tilbyder tryghed til alle vore rejsende og det er en fordel.

Det kan alle som har oplevet en flyforsinkelse, en strejke eller haft andre udfordringer i forbindelse med ferien bekræfte.

50 års erfaring i rådgivning

Vi har 50 års erfaring indenfor rejsebranchen, hvilket har givet os de helt rigtige kontakter rundt om i verden. Vi ved hvilken restaurant du skal spise på, eller hvilket vandfald du absolut bør se.

1,5 millioner rejsende hvert år

Vi er glade for, at så mange vælger at rejse med TUI. I de skandinaviske lande (TUI Nordic) alene, er der hvert år over 1,5 millioner kunder, der finder drømmeferien hos os.