Vinterferie 2017/18

Vinterens tilbud på sol og sommer

Vinterens eksotiske nyheder er Vietnam og Punta Cana i den Dominikanske Republik i Caribien. Som det eneste rejsebureau i Danmark tilbyder vi direkte fly tur/retur. 

Vi fortsætter med sidste vinters succes – non-stop fly til MauritiusThailand og Mexico. Det er nu også muligt at flyve non-stop med Dreamliner fra Billund til Thailand i januar og februar 2018, og så flyver vi også non-stop fra Kastrup til Sal på Kap Verde.

Det store program til vinterfavoritten Kanarieøerne fortsætter, og nu finder du endnu flere hoteller på Madeira og på øen Boavista på Kap Verde.

Vi har hotellerne som passer til din drøm – uanset om du er nyforelsket, har brug for ro og sol, er fitnessfreak eller rejser med børn. Se alle vores hoteller.

Få op til 1.500,- ekstra i rabat på 3 af vinterens favoritter

Bestil din ferie allerede nu! Lige nu giver vi store rabatter på vinterens rejser til bl.a. autentiske Marokko og afslappende Kap Verde. OG bruger du kampagnekoden KAPMAR eller EGYP17 får du op til yderligere 1.500,- rabat per bestilling, hvis du bestiller senest den 3. juli.
Gælder afrejse i en uge i perioden oktober til december 2017.

Stranden på Ao Nang i Thailand

Direkte til Thailand

Vil du have den bedste start på rejsen til Thailand, skal du flyve med os. Som de eneste i Danmark tilbyder vi direkte fly fra København til Krabi, så du nemt kan komme på ferie i Ao Nang og på Koh Lanta.

Nonstop til Krabi

Vinterens bedste hoteller