En stor glæde ved at rejse er at se frem til turen. At dufte regnskoven eller mærke sandet mellem tæerne – allerede inden du er ankommet. 

Nu er vi klar med programmet for næste vinter 2017/2018 – så kan du godt begynde at drømme dig væk!

Vinterens eksotiske nyheder er Vietnam og Punta Cana i den Dominikanske Republik i Caribien. Som det eneste rejsebureau i Danmark tilbyder vi direkte fly tur/retur. 

Vi fortsætter med sidste vinters succes – direkte fly til MauritiusThailand og Mexico. Det er nu også muligt at få direkte fly med Dreamliner fra Billund til henholdsvis Phuket og Krabi i januar og februar 2018. 

Endelig har vi også en anden stor nyhed. Vi kan nu tilbyde endnu flere rejser til Sal på Kap Verde hvor vi nu også flyver direkte fra Kastrup.

Det store program til vinterfavoritten Kanarieøerne fortsætter og du finder nu endnu flere hoteller på Madeira og på øen Boavista på Kap Verde.

Vi har hotellerne som passer til din drøm – uanset om du er nyforelsket, har brug for ro og sol, er fitnessfreak eller rejser med børn. Se alle vores hoteller.

Har du forelsket dig i en vinterrejse? Du kan bestille din vinterrejse her

Rabat: Bestil tidligt og spar

Bestil din ferie allerede nu! Du får lige nu op til 3.000,- i bestil-tidligt-rabat - OG du sikrer dig det bedste værelse på hotellet.

Vinterens bedste hoteller