Tips du ikke vil misse!

Thailand er helt unikt. Der findes så meget at vælge imellem, og hver rejse byder på nye oplevelser. Du kan gå på opdagelse på alt fra små søvnige barfodsøer til farverige badebyer. Bo i en bungalow direkte på stranden eller på et designhotel med spa, infinitypool og gourmetrestauranter. Vi har her samlet nogle af de mest populære rejsemål og hoteller, så du kan finde din perfekte Thailandsrejse.

Vi flyver direkte til Phuket og Krabi flere gange om gange om ugen med vores egen Boeing 787 Dreamliner. Hvis du vil opleve Bangkok og badeområderne omkring, flyver du med Thai. Velkommen - eller Sawadee!

Krabi

Hvis du vil opleve Thailands smukke skærgård, skal du flyve til Krabi. Vi flyver direkte hver lørdag og hver 2. onsdag hen over vinteren. Rejsemålene på Krabi er oplagte til at lave en kombinationsrejse. Start gerne med en uge i Ao Nang, hvor du kan  tage en longtail-båd ud til de små paradisøer i bugten, og afslut ferien med en uge på Koh Lanta - Thailand som det var for 20 år siden. Du kan også starte med en uge i Khao Lak og så tage tilbage til Krabi i din anden uge

Phuket

Mange Thailandsrejsende starter med at flyve til Phuket. Vi flyver direkte til Phuket tirsdag og søndag hen over vinteren. Herfra har du adgang til mange af de klassiske rejsemål som eks. Kata- og Karon Beach, Patong eller Khao Lak, der ligger nord for Phuket, og i dag er danskernes foretrukne rejsemål i Thailand. Start evt. ferien med en uge i Khao Lak og tag så den næste uge på Phuket. Vi sørger for at du kommer fra det ene hotel til det andet.

Bangkok

Du vælger selv om du kun vil opleve Bangkok eller vil kombinere med sol og badning på nogle af vores rejsemål ved kysten eller på øerne.
 
Du kan vælge mellem:

Pool direkte fra værelset

Swim Up kaldes værelserne, hvor du kan tage en dukkert direkte fra terrassen

Kombinationsrejser

60% af vores gæster i Thailand vælger en kombinationsrejse! Det er den perfekte måde at opleve endnu mere af Thailand. Start med en uge på fastlandet og afslut ferien ude på en af de små øer. Eller start med en uge på et lille bungalowshotel ved stranden, inden du opgraderer til fem-sternet luksus i den anden uge.
 
De oplagte kombinationer i Thailand er, hvis du flyver til Phuket, en uge i Khao Lak og en uge på et af rejsemålene, på Phuket.
 
Hvis du flyver til Krabi, kan du kombinere den lidt mere hektiske badeby Ao Nang med en uge i fred og ro på de små øer - evt. Koh Mook eller Koh Kradan.
 
Der er ingen begrænsninger, når du vil kombinere rejsemål og hoteller.
 
Hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til dig, så ring til en af vores erfarne sælgere og få tips til, hvilken kombination der er den rette for dig. Når du bestiller transfer, sørger vi for at du kommer fra lufthavnen til første hotel, henter og bringer dig videre til næste hotel, og kører dig sikkert til lufthavnen, når hjemrejsen nærmer sig. Du er jo trods alt på ferie!
 
Klik  på BESTIL FERIE, vælg kombinationsrejse, og herefter kan du frit vælge mellem rejsemål og hoteller.
 
God fornøjelse.

Afrejsedage - vælg den rigtige afgang

Vælg den rigtige afgang til dit rejsemål og spar transporttid.

Visse rejsemål kan du komme til fra både Krabi og Phuket. Men transporttiden på rejsemålet er forskellig. Du kan f.eks. både komme til Ao Nang med flyver til Krabi og til Phuket. Men med Krabi-flyet sparer du ca. 2 timers transport ved ankomst.

Krabi: Afrejse lørdag + hver 2. onsdag.

F.eks. til destinationerne: Koh Lanta, Ao Nang, Klong Muang Beach, Si Kao, Koh Mook og Koh Kradan.

Phuket: Afrejse tirsdag og søndag

F.eks. til destinationerne: Kao Lak, Kata Beach, Karon Beach, Patong Beach, Tri Trang Beach og Bang Tao Beach

Bangkok: Afrejse lørdag

F.eks. til destinationerne: Bangkok, Hua Hin, Koh Samui, Koh Chang og Koh Samet