Sommerferie 2017

Find den sommerferie, der passer til dig!

Få sol og tzatziki til sommer

Grækenland er for alle! Vores nye græske ø-guide gør det nemmere at finde den ø, der passer til dig. Derefter kan du vælge mellem vores hoteller - alt fra femstjernede TUI Sensimar til Lille og hyggeligt.

Eller book familiens bedste ferie en af vores græske TUI Family Life med Bamseklub og All Inclusive.

Lige nu tilbyder vi op til 3.000,- i rabat på udvalgte favorithoteller i Grækenland og har desuden børnepriser fra 1 kr. Derudover kan du få All Inclusive for 10 kr. pr dag på TUI Familiy Life Pascha Bay hele sommeren.

Skal du have inspiration til din rejse, kan du se Top 10 hoteller for familier, Top 10 hoteller for par og Top 10 rejsemål.

Til sommer præsenterer vi også mange nyheder såsom Montenegro og Istrien i Kroatien. 

* Gælder pr. person på 1 uges rejser i april og maj på udvalgte datoer og hoteller i Grækenland. 

Grækenland med TUI

Grækenland

Grækenland er ufatteligt lækre strande, smagfulde råvarer og afslappet stemning! Få op til 3.000,- rabat på tre af vores bedste hoteller i Grækenland.

Spar op til 3.000,-

Sommerens Top 10

Leder du efter de bedste hoteller? Her får du listen over vores TOP 10 hoteller til både familier og par - eller find ud af hvor du skal hen, ud fra vores Top 10 rejsemål.

Swimmingpool på TUI Family Life Tropical Resort

Spar 4.000,- i juli

Vi har udvalgt 10 af vores gode hoteller og giver rabatter på op til 4.000,-. Vælg mellem lækre hoteller på f.eks. Mallorca, Cypern, Gran Canaria og Tyrkiet. Vi har både noget til familieferien og til parferien.

Se hotellerne
Krydstogt med TUI

Krydstogt

Prøv et krydstogt og få nye oplevelser hver dag - både til lands og til vands. Eller slap af ved poolen eller en af de mange andre muligheder der er på de lækre skibe.

Se krydstogter