Det smukkeste af Tyrkiet på egen hånd

Naturen, strandene og landsbyerne i Tyrkiet er skønne, men ingen skønnere end dem du finder på Datca & Bozburun halvøen.

Den absolut bedste og nemmeste måde at opleve dette på, er ved at leje en bil og dermed opleve det hele egen hånd.

Fra både Marmaris og Icmeler er det nemt at finde rundt til fantastiske steder på halvøerne, og på vejen er der masser at opleve.

Alt fra lokale caféer, hvor de ældste i familien drikker chai (læs: tyrkisk te) & spiller Backgammon, til frodige olivenfarme og lokalt byliv. I landsbyerne vil du finde lokale spisesteder, boder med hjemmelavet pinjehonning og smukke moskéer, og langs vejen kan du holde ind og promenere til små private strande.

Naturen i Tyrkiet 

Jeg troede ikke at jeg nogensinde skulle se så smuk natur, og så smukke strande i Tyrkiet, som jeg så da jeg kørte rundt på Datca & Bozburun halvøerne. Fra vejen er der bare få minutters gang til strande, hvor du (som oftest) kan bade helt alene i det krystalklare turkiske hav.

Længst ude på Datca halvøen finder du den gamle by Knidos, hvorfra du blandt andet kan se hele vejen til græske Kos.

Turene jeg har haft, har givet mig et helt andet syn på, hvad Tyrkiet i den grad også tilbyder. Dette er noget jeg absolut ikke ville være foruden at have oplevet, og dette er steder jeg uden tvivl vil vende tilbage for at se igen og igen.

Længst ude på Datca halvøen finder vi Knidos, hvorfra du kan se helt til græske Kos

Længst ude på Datca halvøen finder vi Knidos, hvorfra du kan se helt til græske Kos

Langs Datca & Bozburun halvøerne, ligger der mange smukke bugte på denne

Langs Datca & Bozburun halvøerne, ligger der mange smukke bugte på denne