Side

I Side ligger der modernerestauranter side om side med antikke tempelruiner. Der er to strande på hver sin side af halvøen med den gamle bydel. Sammen med shoppinggader og musikbarer danner den en badeby med en skøn atmosfære. Vi har en række hotelkoncepter der passer til familier, voksne uden børn, sportsinteresserede og livsnydere. Læs mere

I Side ligger der modernerestauranter side om side med antikke tempelruiner. Der er to strande på hver sin side af halvøen med den gamle bydel. Sammen med shoppinggader og musikbarer danner den en badeby med en skøn atmosfære. Vi har en række hotelkoncepter der passer til familier, voksne uden børn, sportsinteresserede og livsnydere.

Side ligger på Tyrkiets solrige Middelhavskyst, midt imellem badebyen Alanya og storbyen Antalya. Uanset om du søger afslapning, vandsport, kulturhistorie eller nattelliv, så finder du det her. Blandt hotellerne findes alt fra familievenlige Blue Star til børnefrie TUI Sensimar.

Shopping i den gamle bydel
Atsmofæren er romantisk i den gamle bydels små gader. Du kan handle smykker, tasker og tyrkiske delikatesser. Der er masser af charmerende restauranter, cafeer og barer at vælge mellem.

Antikke seværdigheder
I amfiteatret med plads til 17.000 tilskuere, kan du nemt forestille dig, hvordan gladiatorkampene blev udspillet i antikken. Vil du vide mere, skal du kigge ind i det romerske bad, der er museum i dag.

To fine sandstrande
Den lange østlige strand har en rolig og skøn atmosfære, og fint, klart vand. Den vestlige strand, Kumköy, er mere tætbefolket og har en fin strandpromenade, der er perfekt til en joggingtur om morgenen eller en gåtur i aftensolen.

Udflugtstips

  • Bådture
  • Sportsdykning for nybegyndere
  • Bådtur på floden Manavgat
  • Hamam (tyrkisk bad)
  • Landudflugten My Turkey

Rejser i foråret og efteråret
Du kan rejse til Tyrkiet både om foråret, sommeren og frem til slutningen af efteråret. Klimaet er varmt og solrigt tidligt om foråret og maj og september er perfekte måneder at rejse til denne del af Tyrkiet i. Før og efter den virkelige højsæson er det en roligere side af Alanya du møder, stadig med alt hvad du behøver, dog i en mindre skala.

 

 

 

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger