Belek

Belek er kendt for lange sandstrande, elegante hoteller og fjorten førsteklasses golfbaner. Du bor fire- eller femstjernet direkte ved stranden. Familiehoteller, træningsholler eller en kombination – du vælger selv. Læs mere

Belek er kendt for lange sandstrande, elegante hoteller og fjorten førsteklasses golfbaner. Du bor fire- eller femstjernet direkte ved stranden. Familiehoteller, træningsholler eller en kombination – du vælger selv.

Belek ligger på Tyrkiets sydkyst, 40 km øst for storbyen Antalya. Du behøver således ikke at være golfspiller for at trives her. Belek er en fuldt udstyret badeby, hvor alle hoteller er moderne resorts med mange faciliteter. På mange af dem indgår bekvem All Inclusive.

Lange strande
Stranden består af grovkornet sand. Den er flere kilometer lang, men hist og her opdelt, da mange hoteller har private strandafsnit. Her er vandsport, liggestole og parasoller. Havskildpadder af den sjældne art Caretta Caretta lægger deres æg på visse strandafsnit. Bor du ved et af disse strandafsnit kan du hjælpe dyrenes chance for at overleve, ved at undgå at smide affald, og ikke opholde dig på stranden om aftenen og natten.

Bad, træn, spis god mad og omgås
Uanset hvilket hotel du vælger, kan du virkelig nyde det. For eksempel på vores TUI Sensimar for voksne uden børn, eller konceptet Robinson med en skøn kombination af helse, træning og relax. Her findes også Riu Kaya Belek med store familieværelser.

Udflugtstips

  • Rafting på floden Köprüçayi
  • Hamam (tyrkisk bad)
  • Prøvedyk

Rejser i foråret og efteråret
Du kan rejse til Tyrkiet både om foråret, sommeren og frem til slutningen af efteråret. Klimaet er varmt og solrigt tidligt om foråret og maj og september er perfekte måneder at rejse til denne del af Tyrkiet i. Før og efter den virkelige højsæson er det en roligere side af Alanya du møder, stadig med alt hvad du behøver, dog i en mindre skala.

 

 

 

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger