Alanya

I Alanya bor du tæt på strande, shopping, restauranter og fortovscafeer. Mellem to kilometerlange strande ligger en middelalderfæstning på en klippe. Her er meget at vælge mellem, hvis du rejser med børn, men også mindre hoteller med en god beliggenhed. I havnen troner det middelalderlige "Røde tårn", og lige ved siden af er der restauranter og barer, der om aftenen får vandet til at glitre. De lange strande Kleopatra og Keykubat ligger på hver sin side af borgklippen. Læs mere

I Alanya bor du tæt på strande, shopping, restauranter og fortovscafeer. Mellem to kilometerlange strande ligger en middelalderfæstning på en klippe. Her er meget at vælge mellem, hvis du rejser med børn, men også mindre hoteller med en god beliggenhed.

I havnen troner det middelalderlige "Røde tårn", og lige ved siden af er der restauranter og barer, der om aftenen får vandet til at glitre. De lange strande Kleopatra og Keykubat ligger på hver sin side af borgklippen.

Shopping uanset hvor du befinder dig
Mellem havnen og bustorvet ligger bazarkvarteret. Tasker, sko og briller er nogle af de ting der er ekstra billige. Vil du have tyrkiske specialiteter med hjem, kan du for eksempel købe håndmalet keramik, ægte vaskesvampe, håndknyttede tæpper, honning og orientalske krydderier.

Hoteller med aktiviteter
Lige udenfor byen ligger TUI Family Life Pascha Bay med stort poolområde, swim up-værelser og masser at foretage sig for alle aldre. Rejser du uden børn, kan du vælge mellem en række hoteller midt i Alanya.
 
Udflugtstips
  • Bådture
  • Dykning for nybegyndere
  • Bjergfloden Dimcay
  • Hamam (tyrkisk bad)
  • Landudflugten My Turkey

Rejser i foråret og efteråret
Du kan rejse til Tyrkiet både om foråret, sommeren og frem til slutningen af efteråret. Klimaet er varmt og solrigt tidligt om foråret og maj og september er perfekte måneder at rejse til denne del af Tyrkiet i. Før og efter den virkelige højsæson er det en roligere side af Alanya du møder, stadig med alt hvad du behøver, dog i en mindre skala.

 

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger