Patong Beach

Livlige Patong Beach lever op til sit ry som et af Phukets største forlystelsescentre. Samtidig er det et ferierejsemål for familier, par og singler, der vil have meget at vælge imellem. Du flyver med Thai via Bangkok, og kan, hvis du har lyst, afslutte rejsen med to nætter i Thailands hovedstad. Læs mere

Livlige Patong Beach lever op til sit ry som et af Phukets største forlystelsescentre. Samtidig er det et ferierejsemål for familier, par og singler, der vil have meget at vælge imellem. Du flyver med Thai via Bangkok, og kan, hvis du har lyst, afslutte rejsen med to nætter i Thailands hovedstad.

I pulserende Patong Beach finder du et gigantisk udvalg af alt fra shopping til restauranter, forlystelser og aktiviteter. Du kan gå rundt og gøre gode fund på natmarkedet, og du kan også tage en tur ind til det populære shoppingcenter Jung Ceylon, med hundredvis af elegante butikker.

Fra thailandsk til italiensk
Restaurantudbuddet er også enormt, her er masser af alternativer med forskellige specialiteter på hele skalaen fra ægte thaimad til romantiske italienske restauranter og internationale kæder som Mc Donald's og Kentucky Fried Chicken.

Hotel med perfekt beliggenhed
Vores hotel Patong Merlin ligger i den en ende af stranden. Det er et resorthotel med restauranter, barer, fitness og spa. Rundt om hjørnet finder du hele Patongs forlystelsesudbud.

Bølger og strømme
I sommerhalvåret kan bølger og understrømme forårsage badeforbud ved flere af Phukets strand. Det betyder, at du mest kan benytte stranden til lange gåture, men bader i hotellets pools.

Strande, golf og regnskov
På Phuket kan du leje en longtailbåd og tage ud til andre strande og øer, vandre i frodig regnskov, dykke i turkist vand, spille golf, gå i spa eller vælge og vrage blandt et enormt shoppingudbud.

Udflugtstips

  • Bådudflugt til Phi Phi-øerne
  • Prøvedyk med skandinavisk instruktør
  • Kanosejlads blandt grotter og laguner

To nætter i Bangkok
Du flyver med Thai Airways bekvemme rutefly til Bangkok og fortsætter til Phuket med indenrigsfly (ca. 1 time 30 min). Du kan afslutte ferien med et par dage i Bangkok uden ekstra omkostninger ved at udskifte de to sidste overnatninger på Phuket med to nætter i Bangkok.

Regnbyger, solskin og lavere prisniveau
Flere og flere vælger at rejse til Thailand om sommeren. For selv om risikoen for korte tropiske regnbyger er noget større i sommerhalvåret, så skinner solen oftest, og her er lige varmt og skønt hele året. Desuden er både tempoet og prisniveauet laverede end i højsæsonen. Og faktum er, at når TUI beder sine gæster om at vurdere Thailandsoplevelsen, er tallene højest om sommeren.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger