Kata Noi Beach

Kata Noi Beach er en af øens fineste strande med lyst, finkornet sand. Stranden er sjældent overfyldt, og den er ofte tryg at bade på, også i de perioder, hvor bølger og undertrøm skaber badeforbud på andre strande. Du flyver med Thai Airways via Bangkok, og kan, hvis du har lyst, afslutte rejsen med to nætter i Thailands hovedstad. Læs mere

Kata Noi Beach er en af øens fineste strande med lyst, finkornet sand. Stranden er sjældent overfyldt, og den er ofte tryg at bade på, også i de perioder, hvor bølger og undertrøm skaber badeforbud på andre strande. Du flyver med Thai Airways via Bangkok, og kan, hvis du har lyst, afslutte rejsen med to nætter i Thailands hovedstad.

Kata Noi Beach ligger på Phukets vestkyst, lige syd for den større og mere livlige Kata Beach. Du kan slappe af og nyde roen samtidig med at du nemt kommer til de mere livlige naborejsemål.

Luksushotel på stranden
Kata Thani Phuket Beach Resort ligger direkte ved den fine strand. Hotellet har tre forskellige dele, og alt er tpænt designet ned til mindste detalje. På hotelområdet er der flere store poolområder, aromaterapicenter, fitness, massage og tennisbane.

Let at slappe af
Ved Kata Noi-stranden er der dejlig roligt, med nogle få restauranter og strandserveringer, især ved strandens sydlige del. Derimod er der ikke noget forlystelses- og shoppingliv.

Tæt på større strande
Du kommer nemt og billigt med en tuk-tuk til naborejsemålene Kata Beach og Karon Beach. Her er der meget at vælge imellem når det gælder restauranter, shopping og natteliv.

Paradisstrande, golf og regnskov
Det er nemt at finde på noget at foretage sig i ferien. Du kan for eksempel leje en longtailbåd og tage ud til andre strande og øer, vandre i regnskov, dykke, spille golf, gå i spa eller tage et madlavningskursus.

Udflugtstips

  • Bådudflugt Phi Phi-øerne
  • Kanosejlads blandt grotter og laguner

To nætter i Bangkok
Du flyver med Thai Airways bekvemme rutefly til Bangkok og fortsætter til Phuket med indenrigsfly (ca. 1 time 30 min). Du kan afslutte rejsen med et par dage i Bangkok, da du, uden omkostninger, kan udskifte de to sidste overnatninger på Phuket med to nætter i Bangkok.

Regnbyger, solskin og lavere prisniveau
Flere og flere vælger at rejse til Thailand om sommeren. For selv om risikoen for korte tropiske regnbyger er noget større i sommerhalvåret, så skinner solen oftest, og her er lige varmt og skønt hele året. Desuden er både tempoet og prisniveauet laverede end i højsæsonen. Og faktum er, at når TUI beder sine gæster om at vurdere Thailandsoplevelsen, er tallene højest om sommeren.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger