Karon Beach

Karon Beach ligger midt på Phukets vestkyst, og hører til øens største og mest alsidige rejsemål. Om sommeren kan du nyde det lidt roligere tempo og slappe af med badning i hotelpoolen. Vælg mellem hoteller i kategorier fra Famlievenligt til De Luxe. Du flyver med Thai Airways via Bangkok, og kan, hvis du har lyst, afslutte rejsen med to nætter i Thailands hovedstad. Læs mere

Karon Beach ligger midt på Phukets vestkyst, og hører til øens største og mest alsidige rejsemål. Om sommeren kan du nyde det lidt roligere tempo og slappe af med badning i hotelpoolen. Vælg mellem hoteller i kategorier fra Famlievenligt til De Luxe. Du flyver med Thai Airways via Bangkok, og kan, hvis du har lyst, afslutte rejsen med to nætter i Thailands hovedstad.

Stranden er både bred og langstrakt, og består af hvidt koralsand. Den er dog ikke særlig lavvandet, hvilket medfører, at der om sommeren næsten altid er badeforbud på grund af understrøm. Her skal man altså forvente at holde sig til hotelpoolen, eller tage på udflugter til nogle af øens andre strande.

Meget at se og foretage sig
I centrum af Karon er der masser af restauranter, barer og butikker. Her kan du også gå rundt blandt de aftenåbne markeder. Vil du udforske omgivelserne, kan du for eksempel leje en loingtailbåd og tage ud til andre strande og øer, vandre i frodig regnskov, dykke i turkist vand, spille golf eller gå i spar.

Nogle af øens bedste hoteller
TUI har mange gode indkvarteringsmuligheder i Karon. Flere af vores hoteller er førsteklasses resorthoteller med store poolområder, eget spa og mange andre faciliteter. Vi har også familiehoteller til priser der gær, at du får ekstra meget til overs til lommepenge. Ønsker du den bedste beliggenhed nær shopping og restauranter, er der mange hoteller at vælge mellem.

Udflugtstips
Tag med på nogle af vores spændende udflugter, eksempelvis:

  • Bådudflugt Phi Phi-øerne
  • Kanosejlads blandt grotter og laguner

To nætter i Bangkok
Du flyver med Thai Airways bekvemme rutefly til Bangkok og fortsætter til Phuket med indenrigsfly (ca. 1 time 30 min). Det giver dig mulighed for i løbet af et par dage, at opleve Bangkoks mylder og seværdigheder. Du kan nemlig, uden omkostninger, udskifte de to sidste overnatninger på Phuket med to nætter i Bangkok.

Regnbyger, solskin og lavere prisniveau
Flere og flere vælger at rejse til Thailand om sommeren. For selv om risikoen for korte tropiske regnbyger er noget større i sommerhalvåret, så skinner solen oftest, og her er lige varmt og skønt hele året. Desuden er både tempoet og prisniveauet laverede end i højsæsonen. Og faktum er, at når TUI beder sine gæster om at vurdere Thailandsoplevelsen, er tallene højest om sommeren.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger