Kamala

Smukke og fredfyldte Kamala Beach ligger indrammet af palmeklædte odder på Phukets vestkyst. Her bor du i et roligt og skønt miljø, samtidig med, ay du har Phukets shopping, forlystelser, aktiviteter og udflugtsmål indenfor rækkevidde. Du flyver med Thai via Bangkok, og kan, hvis du har lyst, afslutte rejsen med to nætter i Bangkoks hovedstad. Læs mere

Smukke og fredfyldte Kamala Beach ligger indrammet af palmeklædte odder på Phukets vestkyst. Her bor du i et roligt og skønt miljø, samtidig med, ay du har Phukets shopping, forlystelser, aktiviteter og udflugtsmål indenfor rækkevidde. Du flyver med Thai via Bangkok, og kan, hvis du har lyst, afslutte rejsen med to nætter i Bangkoks hovedstad.

Den bueformede strand strækker sig flere kilometer langs kysten. Inde i byen Kamala, i den sydlige ende af stranden, ligger flest, småbutikker og skræddere, det hele i ganske lille skala.

Bølger og strømforhold
Om sommeren kan bølger og understrømme forårsage badeforbud ved flere af øens strande. Du skal derfor være forberedt på, at du mest kan benytte stranden til gåture, men bade i hotelpoolen.

Smukt design og fantastisk havudsigt
Vores hotel Cape Sienna i kategorien Unique, passer til voksne, der rejser uden børn og vil bo godt. Hotellet ligger på en klippe med udsigt over det glitrende hav. Poolområde og restaurant ligger på terrasser med en perfekt havudsigt. Helsecentret tilbyder thaimassage, skønhedsbehandlinger og yoga under åben himmel.

Tæt på Patong 
Hvis du gerne vil have lidt afveksling fra det fredfyldte liv på Kamala Beach, er der kun 10 minutter med bil til Patong, der byder på et gigantisk restaurantudbud, natmarkedet og shoppingcentret Jungceylon, der består af hundredvis af butikker. Der finder du alt fra mærkevaretøj til håndarbejde og elektronik. 

Andre udflugtstips
Tag med på nogle af vores spændende udflugter, eksempelvis:

  • Bådudflugt Phi Phi-øerne
  • Elefantridning og madlavningskursus
  • Kanosejlads blandt grotter og laguner

To nætter i Bangkok
Du flyver med Thai Airways bekvemme rutefly til Bangkok og fortsætter til Phuket med indenrigsfly (ca. 1 time 30 min). Ønsker du et par dage i Bangkok, kan du uden ekstra omkostninger udskifte de to sidste overnatninger på Phuket med to nætter i Bangkok.

Regnbyger, solskin og lavere prisniveau
Flere og flere vælger at rejse til Thailand om sommeren. For selv om risikoen for korte tropiske regnbyger er noget større i sommerhalvåret, så skinner solen oftest, og her er lige varmt og skønt hele året. Desuden er både tempoet og prisniveauet laverede end i højsæsonen. Og faktum er, at når TUI beder sine gæster om at vurdere Thailandsoplevelsen, er tallene højest om sommeren.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger