Rejser til Phuket

Du kan rejse med os til Phuket hele året. I vintersæsonen flyver vi dig dertil med vores eget nonstop fly. På Phuket venter strande, snorkling, shopping og hoteller fra budget til luksus. Du kan selvfølgelig kombinere rejsemålene ugevis. Om sommeren flyver vi med Thai Airways via Bangkok. Du kan uden ekstra omkostninger tilbringe de to sidste nætter i Bangkok. Læs mere

Du kan rejse med os til Phuket hele året. I vintersæsonen flyver vi dig dertil med vores eget nonstop fly. På Phuket venter strande, snorkling, shopping og hoteller fra budget til luksus. Du kan selvfølgelig kombinere rejsemålene ugevis. Om sommeren flyver vi med Thai Airways via Bangkok. Du kan uden ekstra omkostninger tilbringe de to sidste nætter i Bangkok.

Phuket – en ø med mange ansigter
De, der vi have lange strande, markeder, natklubber, shoppingcentre og et uendeligt udvalg af restauranter, finder det på Phuket. Mer her er også rolige oaser fyldt med fuglekvidder og små huller-i-væggen med rygende hot thaimad. Lige så stort er udvalget af hoteller på Phuket. Vælg mellem alt fra Resorthoteller med aktiviteter til enkle bungalows.

Ting at foretage sig på Phuket
Dykning og snorkling er populære udflugter Phuket. Andre tips er jungletrekking og kanosejlads. Eller at spille golf på nogle af Phukets otte golfbaner. Mange af vores hoteller har gym eller træningsfaciliteter. Det er også populært at tage på en bådudflugt til Phi Phi-øerne.

Vælg et rejsemål
Under nedenstående links kan du læse mere om vores rejser til Phuket – om strande, shopping, forlystelser og de bedste hoteller.

 • Bangtao Beach – seks kilometer lang strand med hoteller til både familier og par
 • Cape Panwa – en fredelig odde med familiehotel og spa
 • Kamala Beach – flere unikke hoteller i et afslappet miljø
 • Karon Beach – alt du kan forestille dig af restauranter, badning og vandsport
 • Kata Beach – lavvandet strand med Blue Star om vinteren og mange andre fine hoteller
 • Kata Noi Beach – en rolig oase nær livligere Kata Beach
 • Patong Beach – shoppingmekka og forlystelsesmetropol med hoteller med den bedste beliggenhed
 • Tri Trang Beach – fredelig oase med Blue Star-hotel om vinteren og god snorkling

I vintersæsonen desuden:

 • Mai Khao Beach – en af Phukets længste strande med et femstjernet De Luxe-hotel
 • Nai Thon Beach – bo på designhotel og nyde de lyse strand og jungleklædte bjerge
 • Nai Yang Beach – hyggeligt feriested og indkvarteingsmuligheder for den store familie
 • Surin Beach – elegant oase med fin strand og romantiske solnedgange

Direkte fly om vinteren
I perioden hvor de fleste vil rejse til Thailand, har vi direkte charterfly fra København. Du kommer hertil uden mellemlandinger på mellem ti og elleve timer. I sommerhalvåret rejser du med Thai Airways til Bangkok og derfra videre med indenrigsfly (cirka 1 time) til Phuket. Som en ekstra bonus kan du uden omkostninger udskifte rejsens to sidste nætter med to overnatninger i Bangkok.

Vejr og vind
Mange er i tvivl om, hvornår det er bedst at rejse til Phuket. December til marts betragtes som højsæsonen med tørt og varmt vejr. Flere og flere vælger at rejse til Phuket om sommeren. For selv om chancen for korte, tropiske regnbyger er noget større i sommerhalvåret, skinner solen for det meste, og der er lige varmt og skønt hele året. Desuden er tempoet noget roligere pg prisniveauet lavere end i højsæsonen.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger