Cape Panwa

Cape Panwa på Phukets sydøstkyst er endnu ikke blevet invaderet af de store turiststrømme. Her kan du nyde en ferie med dejligt dovne dage ved stranden, vandsport, spabehandlinger og bådudflugter. Vælg mellem Spahotel og prisbillige lejligheder til familier. Læs mere

Cape Panwa på Phukets sydøstkyst er endnu ikke blevet invaderet af de store turiststrømme. Her kan du nyde en ferie med dejligt dovne dage ved stranden, vandsport, spabehandlinger og bådudflugter. Vælg mellem Spahotel og prisbillige lejligheder til familier.

Cape Panwa er en natuskøn pynt på Phuket med et par hoteller, hvor du kan slappe af og nyde roen. Ønsker du mere shopping og forlystelser, kommer du nemt med bus til Phuket Town eller Patong. Du kan også tage med longtialbåd til nogle af de omkringliggende små øer.

Spahotel ved stranden
På Cape Panwa Hotel, der har en fantastisk beliggenhed ovenfor den lavvandede strand, er der vandsport, underholdning, udflugter og madlavningskurser. Hotellet har flere restauranter, barer, spa og fitness.

Familievenligt med pool på taget
Rejser du med familien, får du ekstra meget for pengene på lejlighedshotellet Kantary Bay Hotel, der ligger nær havnen. Alle hotellets faciliteter er fælles med Cape Panwa Hotel, hvortil hotellets gratis bus kører flere gange i timen. Kantary Bay Hotel har to pools, hvoraf den ene ligger på hoteltaget med en fantastisk udsigt over havet. Lidt væk ligger den lille bygade med nogle få restauranter og småbutikker.

Akvarium
Længst ude på Cape Panwa-odden ligger Phuket Aquarium, der tiltrækker besøgende fra hele øen. Her har man genskabt koralrevene fra Andamanhavet og Siambugten. Du kan opleve over 100 arter med alt fra farverige tropiske småfisk til respektindgydende rokker, blæksprutter og hajer.

Udflugtstips

  • Bådudflugt til Bounty Island (Racha Yai), Coral Island eller Phi Phi-øerne
  • Dykning og snorkling for nybegyndere og professionelle
  • Jungletrekking med kanosejlads
  • Cykling på Koh Yao Noi

Husk, at du kan bestille udflugterne hjemmefra. 

 

 

Vis mindre