Cape Panwa

Blandt vores rejsemål på den store ø Phuket er Cape Panwa især værd at anbefale om sommeren. Der kan understrøm nemlig forårsage badeforbud på visse andre strande, men på Cape Panwas beskyttede, lavvandede strand er det trygt og indbydende at bade. Blandt hotellerne finder du et af øens få lejlighedshoteller. Du flyver med Thai via Bangkok og kan, hvis du har lyst, afslutte rejsen med to nætter i Thailands hovedstad. Læs mere

Blandt vores rejsemål på den store ø Phuket er Cape Panwa især værd at anbefale om sommeren. Der kan understrøm nemlig forårsage badeforbud på visse andre strande, men på Cape Panwas beskyttede, lavvandede strand er det trygt og indbydende at bade. Blandt hotellerne finder du et af øens få lejlighedshoteller. Du flyver med Thai via Bangkok og kan, hvis du har lyst, afslutte rejsen med to nætter i Thailands hovedstad.

Cape Panwa er en naturskøn odde på Phukets sydøstkyst. Stedet er endnu ikke blevet invaderet af de store turiststrømme, og her kan du nyde en ferien i fred og ro, Ønsker du mere shopping og forlystelser, kommer du nemt med bus til Phuket Town eller Patong. Du kan også tage en tur med lontailbåd til nogle af de omkringliggende øer.

Et spahotel...
Cape Panwa Hotel ligger lige ved den fine strand og har spa, gym, restauranter og barer. Der er også mange aktiviteter i form af vandsport, underholdning, madlavningskurser og udflugter. 

...og et lejlighedshotel
Et af Phukets få lejlighedshoteller er vores Kantary Bay Hotel i kategorien Familievenligt, der ligger nær havnen. Alle hotellets faciliteter er fælles med Cape Panwa Hotel, hvortil du kommer med hotellets bus, der kører flere gange i timen. Kantary Bay Hotel har to pools, hvoraf den ene ligger på hoteltaget med en fantastisk udsigt over havet. Lidt væk ligger den lille bygade med nogle få restauranter og småbutikker.

Et akvarium som nabo
Længst oppe på Cape Panwa-odden ligger Phuket Aquarium, der tiltrækker besøgende fra hele øen. Her er masser af havets dyr i store akvarier, hvor koralrevene fra Andamanhavet og Siambugten genskabes. Her kan du se alt fra farverige tropiske småfisk til respektindgydende rokker, blæksprutter og hajer.

Udflugtstips
Tag med på nogle af vores spændende udflugter, eksempelvis:

  • Snorkling ved paradisstrande
  • Kanosejlads blandt grotter og laguner

To nætter i Bangkok
Du flyver med Thai Airways bekvemme rutefly til Bangkok og fortsætter til Phuket med indenrigsfly (ca. 1 time). Ønsker du et par dage i Bangkok, kan du gratis udskifte de to sidste overnatninger på Phuket med to nætter i Bangkok.

Regnbyger, solskin og lavere prisniveau

Flere og flere vælger at rejse til Thailand om sommeren. For selv om risikoen for korte tropiske regnbyger er noget større i sommerhalvåret, så skinner solen oftest, og her er lige varmt og skønt hele året. Desuden er både tempoet og prisniveauet laverede end i højsæsonen. Og faktum er, at når TUI beder sine gæster om at vurdere Thailandsoplevelsen, er tallene højest om sommeren.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger