Cape Panwa

De store turiststrømme er endnu ikke nået til Cape Panwa på den sydøstlige del af Phuket. Alt er tilrettelagt til afslappende dage ved stranden, vandsport, thaimassage og bådudflugter. Du kan vælge mellem et spahotel og prisbillige lejligheder. I vinterhalvåret flyver vi dig hertil med nonstopfly på lidt over ti timer. Læs mere

De store turiststrømme er endnu ikke nået til Cape Panwa på den sydøstlige del af Phuket. Alt er tilrettelagt til afslappende dage ved stranden, vandsport, thaimassage og bådudflugter. Du kan vælge mellem et spahotel og prisbillige lejligheder. I vinterhalvåret flyver vi dig hertil med nonstopfly på lidt over ti timer.

Cape Panwa er en naturskøn odde på Phuket med et par hoteller, hvor du kan slappe af og nyde roen. Ønsker du mere shopping og forlystelser, kommer du nemt til Phuket Town eller Patong Beach. Du kan også tage en tur med longtailbåd til nogle af de omkringliggende øer.

Spahotel ved stranden
På Cape Panwa Hotel, der har en fantastiske beliggenhed ovenfor den lavvandede strand, er der vandsport, underholdning, madlavningskurser og udflugter. Hotellet har flere restauranter, barer, spa og gym.

Lejligheder med tagpool
Kantary Bay Hotel er et af Phukets få lejlighedshoteller og ligger nær havnen. Alle hotellets faciliteter er fælles med Cape Panwa Hotel, hvortil der kører gratis bus flere gange i timen. Kantary Bay Hotel har to pools, hvoraf den ene ligger på taget med udsigt over havet. Lidt væk ligger den lille bygade med nogle få restauranter og småbutikker.

Et akvarium som nabo
Længst oppe på Cape Panwa-odden ligger Phuket Aquarium. I store akvarier er koralrevene fra Andamanhavet og Siambugten blevet genskabt. Her kan du se over 100 arter af alt fra farverige tropiske småfisk til rokker, blæksprutter og hajer.

Udflugtstips

  • Bådudflugt til Bounty Island, Coral Island eller Phi Phi-øerne
  • Dykning og snorkling for nybegyndere og erfarne
    • Jungletrekking med kanosejlads
    • Cykling på Koh Yao Noi

 

Direkte fly om vinteren
I perioden hvor de fleste vil rejse til Thailand, har vi charterfly direkte fra København. Du kommer hertil uden mellemlandinger på mellem ti og elleve timer. I sommerhalvåret rejser du med Thai Airways til Bangkok og derfra videre med indenrigsfly (cirka 1 time) til Phuket. Som en ekstra bonus kan uden omkostninger udskifte rejsens to sidste nætter med to overnatninger i Bangkok.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger