Bangtao Beach

Den seks kilometer lange strand Bangtao Beach er en af Phukets længste strande. Med sit hvide, bløde koralsand er det den rene drøm for dig, som ønsker en rolig ferie. Læs mere om vores prisbillige hoteller til familier. Læs mere

Den seks kilometer lange strand Bangtao Beach er en af Phukets længste strande. Med sit hvide, bløde koralsand er det den rene drøm for dig, som ønsker en rolig ferie. Læs mere om vores prisbillige hoteller til familier.

Ved Bangtao Beach ligger Arinara Bangtao Beach (tidligere Dalar), der er et prisbilligt alternativ, ikke mindst til familier med flere end to børn. Her har du den bedste strandbeliggenhed, et fint poolområde og mulighed for at træne og få massage. 

Fredelige Bangtao Beach
På Bangtaostranden slapper du af i rolige og skønne omgivelser blandt svajende kokospalmer. Lidt længere oppe ved promenadestrødet er der lokale restauranter.

Bølger og strøm
Om sommeren kan bølger og understrøm forårsage badeforbud ved flere af øens strande. Forvent derfor mest at kunne benytte den til dejlge gåture, men bad i hotelpoolen. Du kan også besøge nogle af øens andre strande.

Forlystelsesliv og shopping
Ønsker du flere restauranter og shopping, kommer du nemt til Phuket Town eller til Patong. Fra Bangtao Beach er der kun omkring en halv times kørsel med taxi til Phuket Town, hvor du finder shoppingcentret Central Festival. I Patong ligger shoppingcentret Jungceylon med hundredvis af butikker og restauranter. Markeder med et mere lokalt præg finder du begge steder.

Spil golf
Bor du ved Bangtao Beach og vil spille golf, er 18-hullers banen i Laguna den nærmeste. På Phuket er der flere baner at vælge mellem. Golf bestiller du direkte på rejsemålet.

Udflugtstips

  • Bådudflugt til Phi Phi-øerne
  • Weekendmarked i Phuket Town
  • Kanosejlads blandt grotter og laguner

To nætter i Bangkok
Du flyver med Thai Airways bekvemme rutefly til Bangkok, og fortsætter til Phuket med Thais indenrigsfly (ca. 1 time). Ønsker du et par dage i Bangkok, kan du gratis udskifte de to sidste overnatninger på Phuket med to nætter i Bangkok.

Byger, solskin og lavere prisniveau
Flere og flere vælger at rejse til Thailand om sommeren. For selv om risikoen for tropisk regn er noget større i sommerhalvåret, skinner solen oftest, og det er lige vamrt og skøn hele året. Desuden er tempoet roligere og prisniveauet lavere end i højsæsonen. Så faktum er, at når TUI beder jer rejsende om at vurdere Thailandoplevelsen, er tallene som regel højst netop om sommeren.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger