Koh Samui

Koh Samui er blevet en af Thailands mest populære ferieøer. Det tager kun en time at køre rundt om øen, og alligevel rummer den alt fra tropisk regnskov til fine strande, kulturelle seværdigheder og et stort udvalg af restauranter, skrædderier, strandbarer og dykkercentre. Blandt hotellerne findes alt fra eksklusive resorthoteller til små hoteller i et fredeligt miljø. Læs mere

Koh Samui er blevet en af Thailands mest populære ferieøer. Det tager kun en time at køre rundt om øen, og alligevel rummer den alt fra tropisk regnskov til fine strande, kulturelle seværdigheder og et stort udvalg af restauranter, skrædderier, strandbarer og dykkercentre. Blandt hotellerne findes alt fra eksklusive resorthoteller til små hoteller i et fredeligt miljø.

Koh Samui er kort sagt øen, der har samlet det bedste af Thaliand på blot 250 km². I badebyerne er der gademarkeder, restauranter og natteliv. Ønsker du på den anden side det oprindelige, har øen også småbyer, vandrestier, vandfald, kokosplantager og templer med dragehoveder.

Meget at vælge imellem i Chaweng
Chaweng er en af øens største strande og det mest populære turistområde, med vandsport, strandmassage, shoppinggader, barer og restauranter. Strandene på nordkysten er mere fredelige, men også her er der restauranter, barer og butikker, blandt andet i den charmerende by Fisherman's Village.

Udflugtstips

  • Ørundtur til klipper, vandfald og templet med Koh Samuis mest kendte seværdighed, den 15 meter høje siddende Buddha
  • Heldagstur på naboøen Koh Phangan

Dykning og snorkling 
Der er god snorkling og dykning ved koralrevene i Ang Thongs marine nationalpark, hvortil mange dykkercentre arrangerer bådudflugter. Du kan også tage færgen til dykkerparadiset Koh Tao.

Kombiner med Bangkok
Rejsen til Koh Samui går vi Bangkok, hvortil du flyver til nonstop med Thai Airways. Derfra fortsætter du til Koh Samui med indenrigsfly (ca. 1 time). Vil du opleve Bangkok, kan du uden ekstra betaling udskifte de første to eller sidste to nætter på Koh Samui med to nætter i Bangkok.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger