Koh Mook

Koh Mook betyder "Den lille perle" og er stedet for dig, der drømmer om fredelige dage ved strande, hvor der ikke er trængsel. Her tilbyder vi øens bedste hotel, med hyggelige bungalows ved den smukke strand. Læs mere

Koh Mook betyder "Den lille perle" og er stedet for dig, der drømmer om fredelige dage ved strande, hvor der ikke er trængsel. Her tilbyder vi øens bedste hotel, med hyggelige bungalows ved den smukke strand.

Øen ligger lige syd for Koh Lanta, og du kommer hertil med fly til Krabi og derefter båd fra Pak Meng, der ligger nær vores Blue Star Exotic Anantara Si Kao på fastlandet. På Koh Mook mødes du af gummiplantager og små fiskerlandsbyer, og snart åbner de indbydende sandstrande sig med deres fine, hvide sand.

En harmonisk ø
På Koh Mook er du omgivet af hav, strand og regnskov. Alt, hvad man forbinder med turiststrømme, handel og høje lydniveauer er langt væk. Der er ikke engang en kontantautomat på øen. Dagen tilbringes med at bade i det varme hav, sidde i skyggen med en bog eller blot slå sig ned på en strandrestaurant og nyde en tallerken rygende varm kyllingesuppe med kokosmælk.

Bred sandstrand og stille aftener
Ved vores hotel Charlie Beach Resort, der ligger lige ved en bred sandstrand af lyst, finkornet sand, er der, foruden hotellets egen restaurant, også et par enkle strandrestauranter. Her lægger longtailbådene til med besøgende fra andre øer, som er på dagsudflugt. Du kan selv leje en longtailbåd og besøge helt uudforskede vige og strande i skærgården.

Smaragdgrotten
Emerald Cave, Smaragdgrotten, er et kendt udflugtsmål blandt øhoppere. Du kommer dertil med båd, og ved lavvande kan du svømme gennem en 80 meter lang tunnel, som munder ud i et drømmesyn af en lagune med en kridhvid sandstrand, omgivet af tropiske planter og stejle klipper.

Snorkling og bådudflugter
Omkring Koh Mook er der godt snorkelvand, som du kommer til ved at følge med en longtailbåd på udflugt til nogle af de nærliggende øer Koh Hai eller Koh Kradan, som du kan nå på en halv time.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger