Klong Muang Beach (Krabi)

Klong Muang Beach er en smuk, palmefyldt og flere kilometer lang sandstrand vest for den større badeby Ao Nang i Krabi-området. Ved byens lille centrum er der nogle restauranter, småbutikker og strandbarer. Her ligger vores De Luxe-hotel med kæmpepool og aktiviteter. Du kan også vælge at bo på små bungalowhoteller. Læs mere

Klong Muang Beach er en smuk, palmefyldt og flere kilometer lang sandstrand vest for den større badeby Ao Nang i Krabi-området. Ved byens lille centrum er der nogle restauranter, småbutikker og strandbarer. Her ligger vores De Luxe-hotel med kæmpepool og aktiviteter. Du kan også vælge at bo på små bungalowhoteller.

Klong Muang Beach er et af Thailands nyere rejsemål. En fiskerbefolkning på nogle hundrede personer er de eneste fastboende. Den omkringliggende natur er uberørtn og ved siden af ligger en spektakulær skærgård med smukke jungleøer.

Lang lys strand
Sandstranden strækker sig mange kilometer langs kysten. Ved højvande bliver den smal, og visse steder forsvinder den næsten helt, men ved lavvande er her god plads. Hele Klong Muang Beach vender mod vest, hvilket giver nogle pragtfulde solnedgange blandt øerne i havet.

Strandluksus for store og små
Vælger du Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort, bor du på et luksuriøst alt-i-et-hotel med en 7.000  pool, golfbane og mange aktiviteter. Og det bliver ekstra bekvemt, hvis du bestiller All Inclusive.

Shopping og restauranter
I det lille centrum Klong Muang Plaza er der restauranter, småbutikker, massagesteder og skræddere. Der er yderligere nogle restauranter og en populær bar langs hovedvejen. Ønsker du et større udvalg af shopping og forlystelser, kommer du nemt til nabobyen Ao Nang. En taxi derind tager ca. 20 minutter og det plejer ikke at koste mere end omkring 100,-..

Tips til hvad du kan foretage dig i Krabi-området

  • Bådudflugter til Phi Phi Island og James Bond Island
  • Longtailbåd i skærgården
  • Tag et dykkercertifikat i ferien

Husk, at du kan bestille udflugter og dykkeruddannelse hjemmefra.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger