Hua Hin

Hua Hin frister med en lang sandstrand, flere golfbaner, shopping og restauranter. Byen ligger ved Siambugten syd for Bangkok og er blevet et andet hjem for mange skandinavere, der har købt sommerhuse i området.  Læs mere

Hua Hin frister med en lang sandstrand, flere golfbaner, shopping og restauranter. Byen ligger ved Siambugten syd for Bangkok og er blevet et andet hjem for mange skandinavere, der har købt sommerhuse i området. 

Samtidig med at Hua Hin er en populær badeby, lever du tæt på den thailandske dagligdag. Templet med orangeklædte munke ligger midt i byen, og i havnen lander fiskerne hver morgen deres fangster fra Siambugten. 

Natmarked og skræddere
En gågade i centrum forvandles hver aften til et farverigt asiatisk natmarked, hvor du kan købe alt fra saronger til blæksprutter, pomelofrugter og thailandske wokretter. Til de shoppinglystne er der mærkevarebutikker og skræddere.

Mange restauranter
Der er mindst halvtreds restauranter at vælge mellem – et par franske og italienske, men de fleste med thailandsk køkken. Nogle af de bedste ligger på broer over stranden ved fiskerihavnen. 

Udflugtstips

  • Regnskovsvandring i nationalparken Sam Roi Yod
  • Bangkok med byrundtur og tid til shopping
  • Det kongelige palads i Petchaburi
  • En- og todages udflugter til broen over floden Kwai, hvor du undervejs besøger det flydende marked, og på todages varianten også overnatter ved flodens bred

Golf på fine baner
Hvis du har tænkt dig at spille golf i ferien, er der flere baner i og omkring Hua Hin. Royal Hua Hin, Black Mountain, Lake View, Springfield og Majestic Creek er blot nogle eksempler. 

Kombiner med Bangkok
Rejselængden er på to uger og du flyver med Thai Airways rutefly til Bangkok uden mellemlandinger på cirka elleve timer. Vil du opleve Bangkok, kan du gratis udskifte de to første eller sidste nætter i Hua Hin med to nætter i Bangkok.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger