Rejser til Thailand

Stadig flere opdager hvor dejligt det er at rejse til Thailand i sommerhalvåret. Der er lidt større risiko for regnbyger, men der er lige så varmt og skønt. Tempoet er roligere og prisniveauet er lavere. Vælg mellem rejsemål på Phuket, Krabikysten og i Khao Lak. Et tip: Tilbring to nætter i Bangkok i forbindelse med hjemrejsen. Læs mere

Stadig flere opdager hvor dejligt det er at rejse til Thailand i sommerhalvåret. Der er lidt større risiko for regnbyger, men der er lige så varmt og skønt. Tempoet er roligere og prisniveauet er lavere. Vælg mellem rejsemål på Phuket, Krabikysten og i Khao Lak. Et tip: Tilbring to nætter i Bangkok i forbindelse med hjemrejsen.

I sommerperioden tilbyder vi flere forskellite rejsemål i Thailand. Klik videre og læs mere om:

Hoteller for enhver smag
Du kan vælge mellem hoteller i kategorier fra Billigt, men godt til femstjernet De Luxe, ligesom Tæt på det meste eller Fred & ro. Påtænker du at rejse til Thailand med hele familien, kan du se på kategorien Familievenligt, hvor du får ekstra meget for pengene. Led efter kategorien Voksne & venner, hvis du rejser uden børn.

To nætter i Bangkok
Du kan vælge at flyve med Thai Airways bekvemme rutefly til Bangkok og videre med indenrigsfly til Phuket. Ønsker du et par dage i Bangkok, kan du uden omkostninger erstatte de to sidste nætter på Phuket, Krabikysten eller i Khao Lak med to nætter i Bangkok. Lidt shopping i MBK, en bådtur på floden for at se Grand Palace eller en tur på markederne gør, at du får endnu mere ud af din ferie.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger