Thailand

Længes du efter at rejse til Thailand, kan du se frem til en blanding af strande, snorkling, shopping og et skønt klima. At TUI har det største udvalg af rejser til Thailand, hænger sammen med vores lange erfaring med landet (30 år!). Du rejser med bekvemt direkte fly til Phuket og Krabikysten, eller med rutefly til Bangkok. Et af vores bedste tips er at kombinere flere rejsemål ugevis. Læs mere

Længes du efter at rejse til Thailand, kan du se frem til en blanding af strande, snorkling, shopping og et skønt klima. At TUI har det største udvalg af rejser til Thailand, hænger sammen med vores lange erfaring med landet (30 år!). Du rejser med bekvemt direkte fly til Phuket og Krabikysten, eller med rutefly til Bangkok. Et af vores bedste tips er at kombinere flere rejsemål ugevis.

Du kan vælge mellem mange af Thailands mest kendte rejsemål. Klik på linkene og læs mere om:

  • Phuket: Karon Beach, Kata Beach og flere andre rejsemål med restauranter, barer og shoppinggader.
  • Krabikysten: Krabi (Ao Nang) og Klong Muang Beach, hvor du også kan tage på udflugter med longtailbåde til små øer.
  • Khao Lak: Lavvandede strande, regnskov og vores fine Family Lifte Mai Khao Lak
  • Bangkok: Shopping og buddhisttempler, kombiner med sol og badning på øerne
  • Hua Hin: Thailandsk hverdagsliv, fine strande og golf.
  • Koh Samui, Koh Samet og Koh Chang: Dykning, badning og snorkling på nogle af øerne, kombineret med shopping i Bangkok

Hoteller ved strandene
Det er nemt at finde et hotel, der passer til lige netop dig. Uanset om du vil bo på et ferieresort eller i en bungalow på stranden. Skal du rejse til Thailand med hele familien, er det moderne TUI Family Life Mai Khao Lak det bedste du kan vælge. Andre familiefavoritter er Blue Star Centara Kata Beach og Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa. Til voksne der rejser uden børn, er der hoteller i kategorier som De Luxe og Tæt på det meste.

Nonstop til Thailand
Din flyvetid bliver kortere, da du kan flyve nonstop til Thailand. Du flyver med TUIfly Nordics langdistancefly Boeing 787 Dreamliner direkte til Phuket eller Krabi. Det er iøvrigt kun TUI der har nonstop charter til Krabi. Til Bangkok flyver du med Thai Airways rutefly, det er også nonstop.

 

Vis mindre