Bangkok

Bangkok er et mylder af modsigelser og mystik. Skyskrabere, der kunne have ligget på Manhattan, ligger side om side med pragtfulde buddhistiske templer. Shoppinggader afløses af kanaler, hvor træhusenes verandaer står på pæle. Du vælger selv om du kun vil opleve Bangkok eller vil kombinere med sol og badning på nogle af vores rejsemål ved kysten eller på øerne. Læs mere

Bangkok er et mylder af modsigelser og mystik. Skyskrabere, der kunne have ligget på Manhattan, ligger side om side med pragtfulde buddhistiske templer. Shoppinggader afløses af kanaler, hvor træhusenes verandaer står på pæle. Du vælger selv om du kun vil opleve Bangkok eller vil kombinere med sol og badning på nogle af vores rejsemål ved kysten eller på øerne.

I Bangkok kan du spise god  mad og se spektakulære shows. Du kan shoppe på farverige markeder, som det i Patpong, og i topmoderne centre med internationale mærkevarebutikker. 

Flere seværdigheder

  • Chinatowns marked med klædestoffer, guld og eksotiske frugter
  • Det kongelige residens Grand Palace med "Smaragdbuddhaens tempel" Wat Phra Keo, dæmonskulpturer og drager.
  • "Morgengryets tempel" Wat Arun med sine mægtige tårne ved floden Chao Praya
  • "Den liggende Buddhas tempel "Wat Pho, med en 45 meter lang skulptur af den hvilende Buddha, helt dækket af bladguld

Direkte fly hele vinteren
Rejselængden er to uger og du flyver med Thai Airways rutefly, der bringer dig til Bangkok på lidt over 10 timer uden mellemlandinger.

Kombiner med sol og badning
Vil du ikke blive i Bangkok hele ferien, kan du kombinere med nogle af øerne Koh Samet, Koh Chang og Koh Samui eller med Hua Hin på fastlandet tre timer syd for Bangkok. Enten bestiller du en uge i Bangkok + en uges sol og badning, eller også benytter du vores tilbud om gratis at erstatte de to første eller to sidste hotelnætters af en sol- og badeferie med to nætter i Bangkok.

Endnu mere Thailand med TEMA
Sidst men ikke mindst, kan du også opleve Bangkok på TEMAs to uger lange rejse Thailand rundt – en rejse i smilets land, der indledes med tre dage i Bangkok.

Vis mindre