Negombo

Negombo er en livlig by med en fin strand, kun 30 km fra hovedstaden Colombo. Du kan vælge mellem flere prisbillige mellemklassehoteller direkte ved stranden. Læs mere

Negombo er en livlig by med en fin strand, kun 30 km fra hovedstaden Colombo. Du kan vælge mellem flere prisbillige mellemklassehoteller direkte ved stranden.

Byen Negombo ligger på Sri Lankas vestkyst, kun 20 minutters rejse fra lufthavnen. Byen har stolte fisketraditioner, og hver dag kommer bådene ind til havnen udenfor byen med deres fangst af rejer, hummer og farverige fisk. I lagunen kan du tage på lagunesafari og se fiskestimer i det klare vand. Via kanalerne kan du fortsætte din sightseeing ind i selve byen, hvor huse i kolonistil blandes med nyere bebyggelse.

Hoteller på stranden
Langs gaderne i Negombo er der restauranter, der serverer fisk der lige er hevet op af havet. Ved stranden er der også barer, småbutikker og mulighed for at prøve kitesurfing, wakeboard og vandski. Votes hoteller ligger ved stranden, så du er tæt på det meste.

Hovedstaden Colombo
Fra det centrale Negombo er der kun 30 km til hovedstaden Colombo, en millionby der er et miks af gamle kolonihuse, nye shoppingcentre, bazarkvarterer, museer og gallerier. Hist og her er der fine paladser og fæstninger, der minder om hollændernes, portugisernes og briternes kolonistyre.

Se mere af Sri Lanka
Er du nysgerrig efter at se mere af landet? Lej en bil med chauffør eller tag med på nogle af vores guidede udflugter. Tag op i de grønne bjerge, hvor den berømte ceylonte dyrkes. En berømt seværdighed er Tandens Tempel i Kandy, hvor en af buddhismens vigtigste relikvier, Buddahs ene kindtand, opbevares i et guldskrin. Men der er naturligvis også meget at opleve i kortere afstand.

Folkeliv og myldrende markeder
Sri Lankas farverige kultur er en oplevelse i sig selv. Gademarkeder med et mylder af cykler, grøntsagsboder og maddufte. Smilende mennesker i lændeklæder med batikmønstre. Stolpefiskere der fanger sardiner siddende på træstativer i det lave vand. Hvor du end befinder dig, kommer du tæt ind på det lankesiske hverdagsliv – og det er måske netop det, der bliver dine stærkeste ferieminder fra Sri Lanka.

Udflugtstips

  • Safari i Yale nationalpark
  • Hel dag i Colombo med templer og markeder
  • Hvalsafari

Husk at du kan bestille udflugterne hjemmefra.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger