Mount Lavinia

Mount Lavinia er en frodig villaby cirka 10 km syd for hovedstaden Colombo. Her bor du på vores Mount Lavinia, et elegant hotel i britisk kolonistil med spa, fitness og poolområde med havudsigt. Læs mere

Mount Lavinia er en frodig villaby cirka 10 km syd for hovedstaden Colombo. Her bor du på vores Mount Lavinia, et elegant hotel i britisk kolonistil med spa, fitness og poolområde med havudsigt.

Mount Lavinia (samme navn som byen) er et af øens mest kendte hoteller, med hvidpudsede facader, søjlegange og pompøse balustrader. I dette miljø er det nemt at føle sig hensat til 1800-tallet, da det var stedet for den hemmelige kærlighedshistorie mellem den britiske guvernør Sir Thomas Maitland og den smukke danserinde Lovina.

Direkte på stranden
Hotellet har flere restauranter, så middag i solnedgangen ved det Indiske Ocean hører til dagligdagen her. Der er endu flere restauranter at vælge mellem langs stranden og inde i centrum, en kort gåtur fra hotellet. Byen er kendt for sit forlystelsesliv, så der er meget at vælge mellem.

Hektiske Colombo
Fra Mount Lavinia er der cirka 10 km ind til Colombo, Sri Lankas hovedstad med næsten en million indbyggere. Her er paladser og fæstninger der minder om hollændernes, portugisernes og briternes kolonistyre, men også god shopping med alt fra mode og elektronik til asiatiske krydderier i de farverige bazarkvarterer Pettah.

Se mere af Sri Lanka
Er du nysgerrig efter at opleve mere af landet? Lej en bil med chauffør eller tag med på nogle af vores guidede udflugter. Tag op i de grønne bjerge, hvor den berømte ceylonte dyrkes. En populær seværdighed er Tandens Tempel i Kandy, hvor en af buddhismens vigtigste relikvier, Buddhas ene kindtand, opbevares i et skrin af guld. Men der er selvfølgelig også meget at opleve på nærmere hold. 

Folkeliv og myldrende markeder
Sri Lankas farverige kultur er en oplevelse i sig selv. Gademarkeder med et mylder af cykler, grøntsagsboder og maddufte. Venlige og smilende mennesker klædt i saris med batikmønstre. Styltefiskere der fanger sardiner siddende på træstativer i det lave vand. Hvor du end befinder dig, er du tæt på det lankesiske hverdagsliv – og det er måske netop det, der bliver dit stærkeste ferieminde fra Sri Lanka.

Udflugtstips

  • Safari i Yala nationalpark
  • Hel dag i Colombo med templer og markeder
  • Hvalsafari

Husk at du kan bestille udflugterne hjemmefra

 

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger