Kalutara

Kalitara er en lille by, hvor du kan bade ved en fin sandstrand, men samtidig være tæt på lokalbefolkningen. Her bor du på et hotel i kategorien Lille & hyggeligt, med pool, fitness og spa. Læs mere

Kalitara er en lille by, hvor du kan bade ved en fin sandstrand, men samtidig være tæt på lokalbefolkningen. Her bor du på et hotel i kategorien Lille & hyggeligt, med pool, fitness og spa.

Kalutara, der tidligere var centrum for krydderihandelen, er i dag kendt for sin fremstilling af kurve flettet af kokosfibre samt for sine saftige mangostanfrugter. Det moderne buddhisttempel Gangatilaka Vihara, med den hvide kuppel og spir, ligger ved Kalu Ganga-broen. Templet er dekoreret med malerier der viser Buddhas liv.

Se mere af Sri Lanka
Er du nysgerrig efter at opleve mere af landet? Lej en bil med chauffør eller tag med på nogle af vores guidede udflugter. Tag op i de grønne bjerge, hvor den berømte ceylonte dyrkes. Eller til hovedstaden Colombo med en blanding af kolonihuse, shoppingcentre, bazarkvarterer og gallerier. En populær seværdighed er Tandens Tempel i Kandy, hvor en af buddhismens vigtigste relikvier, Buddhas ene kindtand, opbevares i et skrin af guld. Men der er selvfølgelig også meget at opleve på nærmere hold. 

Folkeliv og myldrende markeder
Sri Lankas farverige kultur er en oplevelse i sig selv. Gademarkeder med et mylder af cykler, grøntsagsboder og maddufte. Venlige og smilende mennesker klædt i saris med batikmønstre. Styltefiskere der fanger sardiner siddende på træstativer i det lave vand. Hvor du end befinder dig, er du tæt på det lankesiske hverdagsliv – og det er måske netop det, der bliver dit stærkeste ferieminde fra Sri Lanka.

Udflugtstips

  • Safari i Yala nationalpark
  • Hel dag i Colombo med templer og markeder
  • Hvalsafari

Husk at du kan bestille udflugterne hjemmefra

 

 
Vis mindre

Toplister & anbefalinger