Sri Lanka

Du kan rejse til Sri Lanka hele året rundt. Grønne bjerge og udflugter til templer og nationalparker er en side af øen. Fine hoteller ved palmefyldte strande er en anden.  Læs mere

Du kan rejse til Sri Lanka hele året rundt. Grønne bjerge og udflugter til templer og nationalparker er en side af øen. Fine hoteller ved palmefyldte strande er en anden. 

Kombinationen af strandliv og oplevelser er perfekt i det smaragdgrønne land sydøst for Indien. Den ene dag bader du ved en turkis lagune, den næste går du rundt på gademarkedet med et mylder af cykler, eksotiske frugter og maddufte.

  • Find det rigtige rejsemål og hotel
  • Ahungalla – en af vestkystens fineste sandstrande. Vores nybyggede Riu-hotel med store pools passer til både par og børnefamilier
  • Bentota – stor, uberørt strand med vandsport i en lagune. Bo ved stranden med et miks af kolonistil og nyt design.
  • Hikkaduwa – populær badeby med dykning, snorkling, beach-partys og surferkultur
  • Negombo – en rigtig by med hoteller langs en sandstrand ved lagunen.
  • Mount Lavinia – udenfor hovedstaden Colombo med et klassisk hotel i kolonistil direkte ved stranden

Udflugter til templer og krydderiplantager
Bag strandene frister grønne bjerge dækket af terrassemarker, buddhisttempler og teplantager, og her findes koralrev til dykning og snorkling. Inden for rækkevidde er der også nationalparker med elefanter og leoparder. Blandt vores udflugter findes alt fra Den Hellige Tands Tempel i Kandy til hvalsafari. Du kan også leje en bil med chauffør og rejse rundt på egen hånd.

Vejret på Sri Lanka
På Sri Lanka er klimaet tropisk med gennemsnitstemperaturer på omkring 30 grader i dagtimerne hele året. I begyndelse af året dominerer nordøstmonsunen, der giver regn på østkysten. Fra april og frem til midten af juni er der mest regn mod vest. Du kan læse mere om vejret på Sri Lanka på diverse vejrtjenester.

 

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger