Ahungalla

Ved den fine Ahungalla-strand ligger vores dejlige RIU Sri Lanka med store pools, flere restauranter, træning, spa og underholdning. Perfekt til familier og andre, der ønsker en bekvem ferie. Samtidig er det let at tage på udflugter til markeder, templer og nationalparker rundt om på Sri Lanka. Læs mere

Ved den fine Ahungalla-strand ligger vores dejlige RIU Sri Lanka med store pools, flere restauranter, træning, spa og underholdning. Perfekt til familier og andre, der ønsker en bekvem ferie. Samtidig er det let at tage på udflugter til markeder, templer og nationalparker rundt om på Sri Lanka.

Ahungalla er stedet for dig, der vil opleve noget nyt og spændende samtidig med at du bor bekvemt. På RIU Sri Lanka føles det hele lidt mere luksuriøst, da det hele er nyt. All Inclusive indgår døgnet rundt, og foruden buffeterne er der restauranter med temaer som italiensk, asiatisk og grill.

Mange valgmuligheder
Den lange palmefyldte strand er hovedattraktionen i Ahungalla, en drøm for dem, der længes efter ro og bare ønsker at tage dagen som den kommer. Samtidig er der mange valgmuligheder: på hotellet er der både vandaerobics, fitness og en dejlig spa-afdeling. Børnene kan lege i RiuLand, og om aftenen er der ofte livemusik eller andre former for underholdning.

Ahungallas centrum
Langs stranden ligger der flere hoteller, og der er kun halvanden kilometer fra RIU Sri Lanka til Ahungallas lille centrum med nogle butikker og restauranter. Tager du en tuk-tuk og kører sydpå, kommer du hurtigt til nogle byer, der har et lidt større udvalg. Feriebyen Bentota ligger 14 kilometer fra Ahungalla.

Se mere af Sri Lanka
Er du nysgerrig efter at opleve mere af landet? Lej en bil med chauffør eller tag med på nogle af vores guidede udflugter. Tag op i de grønne bjerge, hvor den berømte ceylonte dyrkes. Eller til hovedstaden Colombo med en blanding af kolonihuse, shoppingcentre, bazarkvarterer og gallerier. En populær seværdighed er Tandens Tempel i Kandy, hvor en af buddhismens vigtigste relikvier, Buddhas ene kindtand, opbevares i et skrin af guld. Men der er selvfølgelig også meget at opleve på nærmere hold. Det tager cirka en time med bil til kulturbyen Galle, der er kendt for sit hollandske fort og den livlige fiskerihavn.

Folkeliv og myldrende markeder
Sri Lankas farverige kultur er en oplevelse i sig selv. Gademarkeder med et mylder af cykler, grøntsagsboder og maddufte. Venlige og smilende mennesker klædt i saris med batikmønstre. Styltefiskere der fanger sardiner siddende på træstativer i det lave vand. Hvor du end befinder dig, er du tæt på det lankesiske hverdagsliv – og det er måske netop det, der bliver dit stærkeste ferieminde fra Sri Lanka.

Udflugtstips

  • Safari i Yala nationalpark
  • Hel dag i Colombo med templer og markeder
  • Hvalsafari

Vejret på Sri Lanka
På Sri Lanka er klimaet tropisk med gennemsnitstemperaturer på omkring 30 grader i dagtimerne hele året. I begyndelse af året dominerer nordøstmonsunen, der giver regn på østkysten. Fra april og frem til midten af juni er der mest regn mod vest. Du kan læse mere om vejret på Sri Lanka her.

 

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger