Puerto de la Cruz

Det rigtige valg, hvis du vil kombinere sol og badning med charmerende byliv. Hyggen kombineret med vores hoteller gør Puerto de la Cruz til et af vores bedste rejsemål for par. Du kan for eksempel bo på et RIU-hotel, kendt for at gøre lidt mere ud af servicen og maden. Læs mere

Det rigtige valg, hvis du vil kombinere sol og badning med charmerende byliv. Hyggen kombineret med vores hoteller gør Puerto de la Cruz til et af vores bedste rejsemål for par. Du kan for eksempel bo på et RIU-hotel, kendt for at gøre lidt mere ud af servicen og maden.

Puerto de la Cruz var den første rigtige badeby på Tenerife. Allerede i slutningen af 1800-tallet rejste velhavende englændere hertil, en historie der afspejles i de elegante hotellet ved strandpromenaden. I det store restaurantudvalg finder du mange af Tenerifes bedste restauranter, og du kan handle i alt fra internationale mærkevarebutikker til små delikatesseforretninger.

Stemningsfulde ældre kvarterer
I stræderne har husene bevaret sine kanariske træbalkoner. Nær 1600-tals katedralen Iglesia de la Peña deFrancia ligger tapasbarer og kunstgallerier. Den botaniske have blev grundlagt i 1788 og byder på sjældne planter fra fem kontinenter.

Havvandspools og dyrepark
Du kan bade ved lavastranden Playa Jardin og i lidobadet Lago Martianez, hvis elegante havvandspools er designet af Cesar Manrique – naboøen Lanzarotes store søn. Folk kommer fra hele øen til Loro Parque, en tropisk dyrepak med papegøjer, delfinshows, hajakvarium og en lille thailandsk by.

Gennem Orotavadalen til Teide
Fra Puerto de la Cruz strækker den grønne Orotovadal sig op mod bjergene, med tomat-, avocado- og bananplantager. Højere oppe overgår landskabet til pinjeskov, inden man når nationalparken Las Canadas, med sletten af størknet lava og vulkanen Teide, der med sine 3.718 meter er Spaniens højeste punkt.

Udflugtstips

  • Vandparken Siam Park med vandrutsjebaner, bølgemaskine og en thailandsk by
  • Dyreparken Loro Parque med spækhuggere, delfiner, papegøjer og pingviner
  • Vulkanen Teide og lavaslette Las Canadas
  • Delfinsafari, ubådsture og besøg på naboøen La Gomera

Udflugterne er med engelsktalende guider og bestilles på rejsemålet.

Bestil en udlejningsbil hjemmefra
Lej en bil og se dig omrking på Tenerife. Alt fra bjergbyer til vandrestier, golfbaner, vandparker og storbyen Santa Cruz ligger indenfor bekvem afstand. Det nemmeste er at bestille en udlejningsbil i en eller flere dage hjemmefra.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger