Rejser til Playa de las Americas

Playa de las Américas er centrum for både forlystelser og strandliv på det solsikre sydlige Hvert år skabes nye gågader, shoppingsteder og restauranter. Her tilbyder vi indkvartering i forskellige prisniveauer på både små og store hoteller. Blandt andet tilbyder vi flere Blue Star med aktiviteter til både voksne og børn. Læs mere

Playa de las Américas er centrum for både forlystelser og strandliv på det solsikre sydlige Hvert år skabes nye gågader, shoppingsteder og restauranter. Her tilbyder vi indkvartering i forskellige prisniveauer på både små og store hoteller. Blandt andet tilbyder vi flere Blue Star med aktiviteter til både voksne og børn.

I de ældste dele af Playa de las Americas nærmest Los Cristianos havn, er gadebilledet mest livligt med markedsboder, caféterrasser og småbutikker. Her ligger også den måske bedste strand Playa de las Vistas med farverige parasoller og god plads.

Lang fin strandpromenade
Ved havnen starter strandpromenaden, der strækker sig mange kilometer mod nordvest, forbi lystbådehavnen Puerto Colon, og videre til naborejsemålet Playa de Fañabé.

Udflugtstips

  • Vandparken Siam Park med masser af vandrutsjebaner, bølgemaskine og en thailandsk by
  • Dyreparken Loro Parque med spækhuggere, delfiner, papegøjer og pingviner
  • Ørundturen Tenerifes hemmeligheder
  • Vulkanen Teide og lavasletten Las Canadas
  • Delfinsafari, ubådsture og besøg på naboøen La Gomera
     

Husk, at du kan bestille udflugter 

Forudbestil udlejningsbil 
At leje en bil er en anden måde at opleve Tenerife på. Alt fra bjergbyer til vandrestier, golfbaner, vandparker og storbyen Santa Cruz ligger indenfor bekvem afstand. Du kan allerede hjemmefra leje bil i en eller flere dage

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger