Playa de Fañabé

Blandt rejsemålene på Tenerifes solsikre sydkyst er Playa de Fañabé det nyeste og mest elegante, når det drejer sig om stil og udbud. Her finder du moderne designbutikker, nogle af øens bedste restauranter og fine hoteller. Du kan blandt andet vælge mellem to Riu-hoteller og et familiehotel med fordelagtig All Inclusive. Læs mere

Blandt rejsemålene på Tenerifes solsikre sydkyst er Playa de Fañabé det nyeste og mest elegante, når det drejer sig om stil og udbud. Her finder du moderne designbutikker, nogle af øens bedste restauranter og fine hoteller. Du kan blandt andet vælge mellem to Riu-hoteller og et familiehotel med fordelagtig All Inclusive.

Playa de Fañabé, Playa de las Américas og Los Cristianos er egentlig en sammenhængende helhed, der strækker sig kilometervis langs øens fineste og mest solsikre strande. Men områdernes karakter er så forskellige, at det faktisk er tre forskellige rejsemål.

Fine strande og lang strandpromenade
Playa de Fañabé har fine strande med masser af solstole, vandsport og serveringer. Går du sydpå langs strandpromenaden kommer du til lystbådehavnen Puerto Colón, med cafeer og restauranter Og har du lyst til en længere gåtur, fortsætter strandpromenaden hele vejen til naborejsemålene Playa de las Américas og Los Cristianos.

Udflugtstips

  • Vandparken Siam Park med masser af vandrutsjebaner, bølgemaskine og en thailandsk by
  • Ørundture Tenerifes hemmeligheder
  • Vulkanen Teide og lavasletten Las Canadas
  • Delfinsafari, ubådsture og besøg på naboøen La Gomera

Husk, at du kan bestille udflugterne hjemmefra.

Forudbestil en bil hjemmefra
At leje en bil er en anden måde at opleve Tenerife på. Alt fra bjergbyer til vandrestier, golfbaner, vandparker og storbyen Santa Cruz ligger indenfor bekvem rækkevidde. Du kan allerede hjemmefra bestille en udlejningsbil i en eller flere dage.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger