Playa de Fañabe

Blandt rejsemålene på Tenerifes solsikre sydkyst er Playa de Fañabe det nyeste, mest velplanlagte og sofistikerede, når det drejer sig om stil og udbud. Her finder du smarte designbutikker, nogle af øens bedste restauranter og fine hoteller. Der er gode golfbaner indenfor bekvem rækkevidde. Læs mere

Blandt rejsemålene på Tenerifes solsikre sydkyst er Playa de Fañabe det nyeste, mest velplanlagte og sofistikerede, når det drejer sig om stil og udbud. Her finder du smarte designbutikker, nogle af øens bedste restauranter og fine hoteller. Der er gode golfbaner indenfor bekvem rækkevidde.

Playa de Fañabe, Playa de las Americas og Los Cristianos er egentlig en sammenhængende enhed, der strækker sig mange kilometer langs øens fineste og mest solsikre strande. Men områdernes karakter adskiller sig så meget, at der faktisk er tale om tre forskellige rejsemål.

Fine strande og lang strandpromenade
Playa de Fañabe har fine strande med masser af solstole, vandsport og udeserveringer. Går du sydpå langs strandpromenaden kommer du til lystbådehavnen Puerto Colon, med cafeer og restauranter. Kan du lide at gå langt, fortsætter strandpromenaden hele vejen til naborejsemålene Playa de las Americas og Los Cristianos.

Spil golf på Tenerife
Playa de Fañabe er perfekt til dig, der ønsker en golfferie. Der er kun 10 minutter med bil til Golf Costa Adeje. Her er en golfbane med 27 huller og udsigt over Atlanten og naboøen La Gomera.

Udflugtstips

  • Ørundturen Tenerifes hemmeligheder
  • Vulkanen Teide og lavaslette Las Cañadas
  • Delfinsafari, ubådsture og besøg på naboøen La Gomera

Udflugterne er med engelsktalende guider og bestilles på rejsemålet.

Forudbestil en udlejningsbil hjemmefra
Lej en bil og se dig omkring på Tenerife. Alt fra bjergbyer til vandrestier, golfbaner, vandparker og storbyen Santa Cruz ligger indenfor bekvem rækkevidde. Det nemmeste er at leje en udlejningsbil i en eller flere dage hjemmefra.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger