Los Gigantes

Los Gigantes er en mellemstor ferieby med flere strande og en hel del shopping og restauranter. Alligevel har den bevaret sin charme, og er blevet en favorit blandt alle dem, der sætter hyggen i højsædet. Blandt hotellerne er et Blue Star med aktiviteter for alle aldersgrupper og et TUI Sensimar til voksne uden børn. Læs mere

Los Gigantes er en mellemstor ferieby med flere strande og en hel del shopping og restauranter. Alligevel har den bevaret sin charme, og er blevet en favorit blandt alle dem, der sætter hyggen i højsædet. Blandt hotellerne er et Blue Star med aktiviteter for alle aldersgrupper og et TUI Sensimar til voksne uden børn.

Los Gigantes ligger vendt mod solnedgangen på det vestlige Tenerife, og er ifølge statistikken øens mest solsikre rejsemål. Hvide facader, palmer og blomsterbede indrammer udsigterne mod Atlanterhavet. Lige nord for byen rejser de næsten lodrette klipper sig 600 meter over havet, hvilket har givet rejsemålet sit navn Los Gigantes - "kæmperne".

Flere bydele
Landsbycharmen er mest markant i det oprindelige Los Gigantes med lystbådehavn, torv, kirke og livlige stræder. Lidt længere sydpå ligger Puerto Santiago med et roligere tempo, og mange hoteller og restauranter. Bebyggelsen fortsætter til Playa de la Arena med sin strand af sort lavasand.

Udflugtstips

  • Vandparken Siam Park med masser af vandrutsjebaner, bølgemaskine og en thailandsk by
  • Ørundturen Tenerifes hemmeligheder
  • Vulkanen Teide og lavasletten Las Canadas
  • Delfinsafari, ubådsture og besøg på naboøen La Gomera

Husk, at du kan bestille udflugterne hjemmefra.

Nær Teide og nordkysten
Los Gigantes er en perfekt base til dig, der vil opleve mere af Tenerife. Ad snoede bjergveje er der kun en snes kilometers kørsel op til nationalparken rundt om vulkanen Teide.

Forudbestil udlejningsbil hjemmefra
Lej en bil og oplev mere. Alt fra bjergbyer til vandrestier, golfbaner, vandparker og storbyen Santa Cruz ligger indenfor bekvem rækkevidde. Du kan allerede hjemmefra bestille en udlejningsbil i en eller flere dage.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger