Rejser til Tenerife

Rejs til Tenerife, så bliver feriens muligheder nærmest uendelige. Når du ikke vil ligge på stranden, kan du shoppe, gå i spa, tilbringe en hel dag i vandlandet Siam Park, tage på naturudflugter og spise tapas eller skaldyrspaella. Læs mere

Rejs til Tenerife, så bliver feriens muligheder nærmest uendelige. Når du ikke vil ligge på stranden, kan du shoppe, gå i spa, tilbringe en hel dag i vandlandet Siam Park, tage på naturudflugter og spise tapas eller skaldyrspaella.

Mange forskellige klimazoner
Tenerife er den kanariske øgruppes største ø, med en varieret natur og spændende udflugtsmuligheder. På den solsikre sydside blomstrer kaktus i halvørkenen, mens nordkysten er frodig og fuld af vin, bananer og tomater. Derimellem ligger vulkanen Teide 3.718 m.o.h, omgivet af lavasletter og pinjeskove.

At se og fortage sig på Tenerife
Vi har selvfølgelig udflugter til Teide. Du kan også bestille en delfinsafari, ørundtur, bådture og billetter til dyreparken Loro Parque eller det gigantiske vandland Siam Park i thailandsk stil. I sommersæsonen er der udflugter med engelsktalende guider, som du bestiller på rejsemålet.

Rejs til Tenerife om sommeren
Vores rejser til Tenerife i sommersæsonen sker med rutefly. Vi har ingen guider på rejsemålet, men du kan altid nå vores onlinecenter via telefon, mail eller sms – både før og i løbet af rejsen. Ønsker du ikke at tage til hotellet på egen hånd, kan du forudbestille en taxitransfer.

Vælg et rejsemål
Under nedenstående links kan du læse mere om Tenerifes strande, ferieudvalg og bedste hoteller
Playa Paraiso – fredeligt strandrejsemål med RIU-hoteller i familiens smag
Playa de las Americas – øens største og mest mangfoldige rejsemål
Playa de Fanabe – elegant naboby til Playa de las Americas
Los Gigantes – populært rejsemål på vestkysten med Sensimar-hotel til voksne
Los Cristianos – hyggelig by der støder op til Playa de las Americas
Puerto de la Cruz – charmerende by på nordkysten med gode restauranter

Vis mindre

Toplister & anbefalinger