Alcala

Alcalá er en lille og rolig badeby på det sydvestlige Tenerife, mellem de større rejsemål Los Gigantes og Playa de las Américas. Her kommer du hurtigt ned i tempo, og bor luksuriøst på vores femstjernede TUI Sensatori med spa, helpension, flere restauranter og en af Europas længste hotelpools. Læs mere

Alcalá er en lille og rolig badeby på det sydvestlige Tenerife, mellem de større rejsemål Los Gigantes og Playa de las Américas. Her kommer du hurtigt ned i tempo, og bor luksuriøst på vores femstjernede TUI Sensatori med spa, helpension, flere restauranter og en af Europas længste hotelpools.

TUI Sensatori Palacio de Isora er et af Tenerifes mest eksklusive hoteller. Havvandspoolen er 260 meter lang og desuden er der tre ferskvandspools og en børnepool, som alle er opvarmede. Hotellet er indelt i zoner med tempofyldte områder til familier, og fredelige områder til voksne uden børn.Vil du slappe af ved havet er der en nyanlagt strand lige foran hotellet.

Restauranter, spa og sport
Du kan vælge mellem flere førsteklasses restauranter, og i grundprisen indgår "helpension plus" – morgenmad, frokost, middag og måltidsdrikke. I spacentret kan du slappe af med massage, ayurvedabehandlinger og meget andet. Der er også et enkelt fitness, og nær hotellet er der tennisbaner. Du finder flere detaljer i hotelteksten.

Lille by med større naboer
Langs hovedgaden i den lille by Alcalá ligger der en håndfuld restauranter og småbutikker. Når du ønsker flere strande og mere folkeliv, kan du tage lokalbussen eller en taxi ind til de større turistbyer Los Gigantes cirka fem kilometer borte eller til Playa de las Américas, hvortil der er cirka 20 kilometer.

Udflugtstips

  • Ørundturen Tenerifes hemmeligheder
  • Vulkanen Teide og lavasletten Las Cañadas
  • Delfinsafari, ubådsture og besøg på naboøen La Gomera
  • Vandparken Siam Park med masser af vandrutsjebaner, bølgemaskine og en thailandsk by
  • Dyreparken Loro Parque med spækhuggere, delfiner, papegøjer og pingviner

Husk at det er muligt at bestille udflugterne hjemmefra.

Forudbestil udlejningsbil hjemmefra
At leje en bil er en anden måde at opleve Tenerife på. Alt fra bjergbyer til vandrestier, golfbaner, vandparker og storbyen Santa Cruz ligger indenfor bekvem afstand. Du kan allerede hjemmefra bestille en udlejningsbil i en eller flere dage

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger