Santa Ponsa

Santa Ponsa er en badeby i typisk mallorcinsk stil. Med flere fine sandstrande, restauranter ved havet, hyggelige gågader, butiksgader og natteliv. Du bor et kvarters kørsel fra storbyen Palma, og kan vælge mellem mange prisbillige hoteller. Læs mere

Santa Ponsa er en badeby i typisk mallorcinsk stil. Med flere fine sandstrande, restauranter ved havet, hyggelige gågader, butiksgader og natteliv. Du bor et kvarters kørsel fra storbyen Palma, og kan vælge mellem mange prisbillige hoteller.

Santa Ponsa har en international atmosfære. I gæstehavnen ligger luksusyachterne, og blandt de private ferievillaer i området er der flere, der tilhører berømtheder fra filmens og de royales verden. Langs strandpromenaden er der mange restauranter, med alt fra tapas og safranduftende paella til asiatisk og tex-mex.

Strande og badeklipper
I en dyb bugt, beskyttet mod vind og bølger, ligger Santa Ponsas store strand. Den består af lyst, finkornet sand og er meget rummelig, med plads til både solstole, vandsport og serveringssteder. Der er også et par smukke mindre strande, der ligger i calas (små vige), og flere steder er der også klippebade med krystalklart vand.

Oplev øen med en udlejningsbil
Santa Ponsa er et perfekt udgangspunkt for dig, der vil opleve Mallorca på egen hånd. Du er tæt på Palmas shopping og kulturhistoriske seværdigheder. Og du er lige så tæt på den afvekslende – og i mange tilfælde storslåede – natur. Santa Ponsa ligger direkte syd for Sierra de Tramontana, bjergkæden der løber langs hele Mallorcas vestkyst. Her ligger de små byer spredt i et kuperet landskab med smukke udsigter overalt. Bestil en udlejningsbil gennem os hjemmefra, så sparer du både tid og penge.

Udflugtstips

  • Katamarantur, en dag på havet
  • Bjergbyen Valldemossa og Appelsindalen
  • Drypstenshulerne i Dragegrotterne 

To ferier i én
Vil du have det maksimale ud af ferien, kan du bestille et rejsemål den første uge og et andet rejsemål den anden. Vælg mellem flere edn 15 rejsemål på Mallorca. 

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger